Druga regionalna koučing konferencija "Where Coaching Meets Science"

Najpriznatiji regionalni i svetski stručnjaci u oblasti koučinga, discipline koja je posvećena oslobađanju ljudskih potencijala, okupiće se 22. marta na drugoj regionalnoj koučing konferenciji pod nazivom „Where Coaching Meets Science“. SAM članovi imaju 10% popusta na kotizaciju.


Datum: 01.Mar.2016


Atria Group SEE i Erickson International organizuju drugu regionalnu koučing konferenciju „Where Coaching Meets Science“ koja će se održati 22. marta 2016. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Više od 150 koučeva, internacionalnih koučing trenera, HR menadžera i stručnjaka iz sfere biznisa, okupiće se na jednom mestu kako bi podelili svoja iskustva i prakse iz oblasti koučinga. Konferencija „Where Coaching Meets Science” je jedinstvena prilika da delegati saznaju sve o koučingu i njegovoj primeni u biznisu. Kroz predavanja, i dva kruga interaktivnih radionica koje će voditi međunarodno priznati koučing eksperti, učesnici će otkriti zbog čega se koučing uspešno primenjuje u svetu biznisa kao praktičan, snažan alat za organizacioni i lični razvoj, već više od dve decenije.

Cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Poznati svetski stručnjaci iz oblasti koučinga već su potvrdili svoje učešće na konferenciji. Neki od njih su: Julie Hay, John Blakey, Christopher i Sheila Cooke, Sava Dalbokov, Amy Brann i Zsolt Vantulek. 

Učešće i razmenu iskustava sa najpriznatijim svetskim koučing ekspertima, delegati obezbeđuju popunjavanjem online prijave na sajtu konferencije.

Fotografije sa konferencije iz 2015. možete pogledati ovde.

Više o konferenciji “Where Coaching Meets Science” pronađite na:

www.conference.erickson.rs

Sponzori