GRATIS poslovni moduli-simulacije u trajanju od 3 do 4 sata

Business Excellence Group se bavi organizacijom korporativnih događaja, razvojem ljudskih resursa i konsaltingom iz oblasti menadžmenta


Datum: 10.Aug.2015


Specijalni uslovi za za članove SAM i njihove kompanije:

1) Za sve članove SAM čije kompanije imaju više od 50 zaposlenih, GRATIS poslovna simulacija (po izboru klijenta) u trajanju od 3 do 4 sata, za top menadžment kompanije (od 8 do 20 osoba), uz uslov da u programu učestvuje generalni direktor kompanije.

2) Za sve članove SAM čije kompanije imaju manje od 50 zaposlenih, GRATIS poslovnu simulacija za članove SAM i po jednog gosta.

 Ponuda važi do kraja 2015. godine!

Business Excellence Group se bavi organizacijom korporativnih događaja, razvojem ljudskih resursa i konsaltingom iz oblasti menadžmenta.

Business Excellence Group je lider u razvoju i organizovanju moćnih, veoma praktičnih programa poslovnih obuka.

Naši programi (među kojima su i programi vodećih svetskih kompanija Eagle's Flight, Celemi, STI) baziraju se na naprednoj metodi "Učenja kroz iskustvo" i uspešno se primenjuju u velikom broju kompanija koje su lideri na domaćem i globalnom tržištu.

Programe organizujemo kao samostalne treninge, kao i u okviru poslovnih/team-building konferencija koje organizuju klijenti, ili koje u celosti može organizovati Business Excellence Group.

Do sada smo organizovali više od 1000 poslovnih obuka, koučing sesija i nekoliko stotina poslovnih konferencija kako u Srbiji, tako i u inostranstvu - u Dubaiju, Austriji, Italiji, Mađarskoj, Estoniji, Litvaniji, Turskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, na Kipru itd.

Šumatovačka 27/I/4, Beograd
011-3088375
011-2424070
office@businessexcellence.rs
www.businessexcellence.rs
Saša Ljuboja
CEO / Managing Partner

 

Sponzori