Knjiga STARTUP NAČIN sa popustom za članove SAM-a

Od autora bestselera New York Times-a Lean Startup novo izdanje na srpskom jeziku!


Datum: 12.Feb.2018


Preduzetnik i autor bestselera Lean Startup Erik Ris otkriva kako se principi preduzetništva mogu upotrebiti u biznisima svih vrsta, počev od postojećih kompanija do startupova u ranim fazama, u cilju rasta prihoda, pokretanja inovacija i sopstvenog transformisanja u istinski moderne organizacije, spremne da iskoriste sve prednosti i velike mogućnosti dvadeset prvog veka.

U Lean Startupu, Ris je uspostavio prakse uspešnih startupova — izgradnja proizvoda sa minimalnom funkcionalnošću, testiranje na naučnoj osnovi i usmereno ka kupcu prema metodi napravi-proceni-uči (build-measure-learn) stalnih inovacija i odluka o zaokretu ili istrajavanju. U knjizi Startup način, svoju pažnju usmerava ka potpuno novoj grupi organizacija: postojećim preduzećima poput GE i Toyota kao ikonama među multinacionalnim gigantima, tehnološkim titanima poput Amazon-a i Facebook-a i novoj generaciji startupova Silicijumske doline poput Airbnb-a i Twilio-a.

10 % + besplatna poštarina za online narudžbine putem www.ilearn.rs i unosom koda sam10 tokom procesa naručivanja. Popust važi do 31.03. 2018. godine.

iLearn je savremena i veoma dinamična novosnovana izdavačka kuća. Naša misija je da omogućimo predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Srbiji pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja, IT-a i drugih povezanih oblasti i tako doprinesemo dostizanju vrhunskih rezultata i razvoju konkurentnosti srpske privrede. Naša su dela prvi pravi izbor, smisao i podsticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspeh u savremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svetu jer pomažu čitaocima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao celine. Uspešno sarađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevodiocima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunskog kvaliteta.

Sponzori