Londonska škola za odnose sa javnošću - ekskluzivan popust za članove SAM-a!

Članovima Srpske asocijacije menadžera LSPR škola odobrava popust od 25 odsto za prijave koje stignu do petka, 2. oktobra 2015.


Datum: 25.Sep.2015


Obavezno znanje svakog menadžera: odnosi sa javnošću

Londonska škola za odnose sa javnošću ove godine upisuje 21. generaciju polaznika, a predavači iz velikih uspešnih kompanija, medija i agencija na interaktivan i moderan način preneće polaznicima svoja znanja i PR veštine. Diploma koju polaznici ovog renomiranog kursa stiču međunarodno je priznata i verifikovana od strane međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću - ICCO, Englesko udruženje novinara - NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.

Predavanja pokrivaju oblasti odnosa sa medijima, medijskog nastupa, korporativnog komuniciranja, retorike, pripreme komunikacijskih projekata, internih komunikacija, organizovanja događaja, kriznog komuniciranja, digitalnih komunikacija, imidža, upravljanja reputacijom i robnim markama, integrisanih komunikacija, ulogom dizajna u komunikacijama i još mnogo toga drugog.

Londonska škola za odnose s javnošću postoji već 22 godine i ukupan broj diplomaca u regionu veći je od 1000. Prisutna u Srbiji i regionu, Londonska škola za odnose sa javnošću dobila je 2006. godine tradicionalnu godišnju nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću - PRiznanje za unapređenje struke kroz publicistiku, obrazovni i javni rad.

Cena LSPR edukativnog programa je 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, a za članove Srpske asocijacije menadžera LSPR škola odobrava popust od 25 odsto za prijave koje stignu do petka, 2. oktobra 2015.

Bora Miljanović je u video poruci pozvao članove SAM-a da se prijave i ostvare ovaj ekskluzivan popust. 

Više informacija i prijavljivanje na mejl: milica.milanovic@represent.rs

Sponzori