Mokrogorska škola menadžmenta i Srpska asocijacija menadžera objavljuju konkurs za dodelu tri stipendije za Mokrogorski Executive MBA program za 2016. godinu

Pozivamo vas da konkurišite za stipendije


Datum: 31.Mar.2016


Mokrogorska škola menadžmenta i Srpska asocijacija menadžera objavljuju konkurs za dodelu tri stipendije za Mokrogorski Executive MBA program za 2016. godinu i to:

  • Jednu stipendiju u iznosu od 60% od ukupne školarine
  • Jednu stipendiju u iznosu od 40% od ukupne školarine
  • Jednu stipendiju u iznosu od 20% od ukupne školarine

Pozivamo sve kandidate koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • minimum osam godina radnog iskustva
  • minimum 240 ESPB osvojenih na akademskim studijama
  • kandidate koji su svojim dosadašnjim radom ostvarili izuzetne rezultate
  • kandidate koji su spremni na zahtevan i disciplinovan program rada na sebi
  • kandidate koji vide svoju karijeru u unapređenju sredine u kojoj živimo
  • kandidate koji veruju da je boljim upravljanjem moguće unaprediti privredni ambijent zemlje i regiona

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoju biografiju i esej na temu  „Moja lična inicijativa u 2016.godini“ popunjavanjem prijavnog formulara na web adresi do 30.05.2016 godine.  Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na intervju sa direktorima programa.

Stipendija se dodeljuje onim fizičkim licima koja su svojom dosadašnjim radom postigla značajne rezultate a nisu u finansijskoj mogućnosti da u celosti snose troškove školarine. Stipendija ne pokriva troškove smeštaja tokom trajanja programa.

Mokrogorski Executive Master of Business Administration (MEMBA) je prvi akreditovan master program (90 ESPB)  za upravljanje poslovanjem u Srbiji koji zajednički organizuju Mokrogorska škola menadžmenta i Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. MEMBA program traje dve godine i organizovan je u okviru 6 modula koji traju po 10 dana (ukupno 60 dana). Program se realizuje na sledećim lokacijama: Mokra Gora, Beograd, region, Šangaj. 

Link ka stranici programa

Link ka prijavi za stipendije

Prijave traju do 30.05.2016

Rezultati konkursa će biti objavljeni 15.06.2016 na portalu Mokrogorske škole.

Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte: Milenko Andrić, rukovodilac MBA programa, milenko.andric@msm.edu.rs, 065/ 3035 - 093

 

Sponzori