Ne propustite Četvrti Belgrade Venture Forum

Četvrti Belgrade Venture Forum (BgVF), najveći forum inovacija i investicija na Balkanu, održaće se od 12-14. novembra ove godine u hotelu Crowne Plaza sa više od 500 učesnika.


Datum: 30.Oct.2015


Tokom tri dana foruma, čućete oko 30 najinovativnijih preduzetnika iz regiona koji će imati priliku da pred investitorima iz celog sveta predstave svoje poslovne projekte, dok će na međunarodnoj konferenciji o inovacijama, investicijama, preduzetništvu i liderstvu, svetski autoriteti iz ovih oblasti sa vama podeliti najnovije informacije, trendove i ideje. 

Neke od tema o kojima će se na konferenciji govoriti su digitalni i pametni gradovi, budućnost finansijskih tehnologija i načina plaćanja, anđeoske investicije i preduzetnička edukacija, dok će "Piter Draker našeg vremena" Dejvid Goldsmit podeliti "liderske alate za redefinisanje budućnosti" a Dik Li, predsednik Value Innovations, objasniti kako razumeti lanac vrednosti i identifikovati najvažnijeg klijenta u procesu inoviranja

Belgrade Venture Forum su, pored SAM-a, podržale i neke od najvećih svetskih kompanija, kao sto su Microsoft, IBM, Samsung, Erste Bank, PepsiCo, i drugi, kao i ambasade, mnogobrojne institucije i mediji.

Više o Belgrade Venture Forum-u, programu i učesnicima, možete ѕaznati na:

www.belgradeventureforum.org

 Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovom jedinstvenom događaju posvećenom najdinamičnijem delu privrede, i pogledate promo pakete ulaznica kao što su:

- 3 po ceni 2
- 5 po ceni 3 i
- mogućnost da predstavite Vašu kompaniju pred više od 500 učesnika putem korporativnog  štanda uz kupovinu samo 5 ulaznica.

SAM je svojim članovima obezbedio popust od 10 %, ukoliko prilikom prijave ukucate promo kod: SAM

Učešćem na Belgrade Venture Forumu podržaćete razvoj preduzetništva i privrede u Srbiji, a Vašoj organizaciji i zaposlenima omogućiti da budu u kontaktu sa najnovijim privrednim i tehnološkim trendovima, čime će kapacitet za inovacije i rast Vaše kompanije značajno porasti.

Vidimo se na Belgrade Venture Forumu od 12-14. novembra!

 

Sponzori