Osmomartovska akcija za članice SAM-a

U periodu od 8. do 11. marta 2018. godine u svim LUNA CONCEPT STORE radnjama uz SAM člansku kartu Vam omogućeno je 10% popusta na sve modele iz nove kolekcije.


Datum: 05.Mar.2018


Modna kuća LUNA nastala je 1990.godine u Požarevcu, a danas, posle više od četvrt veka uspešnog poslovanja, jedan je od lidera u tekstilnoj industriji Srbije i regiona - kompanija koja je razvila stabilan poslovni sistem sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000m2 i lancem sopstvenih radnji i franšizom. U poslednjih šest godina LUNA je utrostručila broj svojih maloprodajnih objekata širom Srbije, istovremeno uvodeći brend i na tržišta EU. Mnogobrojne nagrade i priznanja govore o velikoj posvećenosti kupcima i razvoju brenda, ali i o odnosu kompanije prema  zaposlenima,  zasnovanom na dubokom poverenju i društveno odgovornom poslovanju. Kompanija beleži stalni rast, kako u povećanju obima poslovanja tako i u povećanju broja zaposlenih, a svojim zaposlenima nudi sigurnost, redovna primanja i mogućnost stalnog razvoja u svim oblastima rada. Podrška zaposlenima i na ličnom i porodičnom planu su važne su vrednosti na kojima počiva kompanija, za šta je među mnogobrojnim priznanjima, nagrađena i od strane Ministarstva rada i za odnos i brigu o zaposlenima.

Prepoznata kao autentičan srpski brend, internacionalnog renomea, LUNA je već dva puta odnela i pobedničko priznanje „Najbolje iz Srbije“, kao i druga brojna priznanja u zemlji i svetu.

LUNA BREND – KVALITET I UDOBNOST NA PRVOM MESTU!

Modna kuća LUNA okrenuta je dinamičnoj ženi, svesnoj sebe, svog posla i mesta na kome se nalazi, ali i onoj koja u svakom trenutku želi da izgleda posebno, ženstveno i oseća se dobro u svojoj koži.

Reč je o sofisticiranoj poslovnoj eleganciji, bez strogih pravila, drugačijih krojeva, vrhunske izrade posvećene svakom detalju. Bez mnogo lutanja u stilu, našim kupcima nudimo kvalitetnu i udobnu žensku garderobu koju mogu kombinovati u različitim prilikama, ali i sezonama. Ipak, to nije ograničavajući faktor kad je kreativnost u pitanju, o čemu govori bogat asortiman LUNA modela, a neki od njih postali su i zaštitni znak naše kompanije i brenda.

Prolećne i letnje kolekcije uvek su asocijacija na lepršave haljine laganih materijala, dok su obeležje zime čuveni LUNA kaputi različitih krojeva i dezena. Svaku sezonu prate i ženski kompleti, pantalone, bluze, suknje, mantili, aksesoar uvek u novom ruhu, uz nezaobilaznu udobnost i kvalitet.

LUNA kreira modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe, a LUNA modele nose dame sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, dame koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

LUNA vizija je da prva pomisao svake uspešne poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu bude pomisao na - LUNU!

 

Sponzori