Popust od 10 odsto na programe kompanije Atria Group

Popust od 10 odsto za učešće na treninzima „NLP Practitioner“, „Vrhunski komunikator“ i „Profesionalne prezentacijske veštine“, „Umetnost i nauka koučinga“.


Datum: 22.Jan.2015


NLP Practitioner - Fokus treninga je na primeni NLP alata u procesima promene ponašanja, postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva i unapređenju komunikacije. Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu će pomoći učesnicima da prepoznaju šta motiviše ljude iz njihovog okruženja i kako da na najbolji način prenesu poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koji se može očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

Umetnost i nauka koučinga - program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF (International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Ovaj program je dizajniran tako da vam omogući dostizanje majstorstva u koučingu. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika, razvijenih i dokazanih u praksi.

Profesionalne prezentacijske veštine - Ovaj trening nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Namenjen je razvoju veština prezentovanja i ubedljive komunikacije na potpuno novi način. Program se odvija u virtuelnoj stvarnosti gde prezenter pokušava da pridobije „živu publiku" i uverava ih u kvalitet svog proizvoda, usluge, kao i sebe samog. Program obuke Professional Presentation Live je nov u svetu i razvijen je na osnovu iskustva koje obuhvata na hiljade izvedenih i odslušanih prezentacija od strane stručnjaka.

Vrhunski komunikator - dvodnevni trening Persone Global koji učesnicima daje alate za podizanje komunikacionih veština na potpuno nov nivo, kao i veštinu da svoju poruku prenose moćno i uverljivo u bilo kojoj poslovnoj situaciji. Učesnici dobijaju vrednu povratnu informaciju o tome kako sagovornici opažaju njihov prirodni komunikacioni stil, sposobnost za projektovanje empatije, kao i nivo fleksibilnosti u međuljudskim odnosima. Ova vredna povratna informacija omogućava kreiranje akcionog plana u svrhu najbržeg mogućeg napretka u efikasnijoj komunikaciji.

Više informacija o našim trening programima možete naći na www.atria.rs

Atria Grupa je internacionalna konsultantska firma koja svojim klijentima nudi širok portfolio asesement alata, razvojnih programa, profesionalnog treninga, koučinga i mentorstva u oblastima profesionalnog i ličnog razvoja. Specijalnost Atria Grupe su korporativni treninzi iz oblasti liderstva, komunikacionih, prodajnih i menadžerskih veština, koučing usmeren ka rešenju.

Adresa: Kisela Voda 20, Beograd
Telefon: 0600290028
Email: nemanja.nikolic@atriagroup.org
Kontakt osoba: Nemanja Nikolić, menadžer otvorenih programa
Websajt: www.atria.rs

Sponzori