Pozivamo Vas na Content Experience konferenciju, prvu konferenciju o content i digital marketingu u Srbiji

Konferenciju 3. i 4. oktobra organizuju agencija Represent Communications i The Content studio. Za sve članove SAM-a kotizacija do same konferencije ostaje po iznosu ranih prijava od 150 evra.


Datum: 16.Aug.2016


Tokom dva dana, kroz inspirativne razgovore, prezentacije, predavanja, vodeć‡i stručnjaci iz Amerike, Izraela, Evrope, ali i Srbije i regiona – govorić‡e o content marektingu, značaju i ulozi influensera, mobile i native advertisingu, moguć‡nostima i prednostima distribucije sadržaja, merenju rezultata i njihovom uticaju ne samo na komunikacijski, već‡ i poslovni uspeh.

Neki od predavača bić‡e: Robert Rose - predstavnik Content Marketing Institute-a, Danica Kombol -  vlasnik i direktor vodeće američke agencije za influenser marekting, Nenad Senić‡ - veliki poznavalac content marketinga koji je svoje iskustvo u ovoj oblasti sticao i u regionu i u čitavom svetu, Lazar Džamić‡ - kreativni strateg u različitim oblastima content i digital marketinga.

Sve nove informacije o konferenciji  možete pratiti na:

•         Zvaničnom veb sajtu

•         Facebook-u

•         Twitter-u

•         Instagram-u

•         LinkedIn-u

Cena karata za prijave do kraja avgusta je 150 EUR i svim članovima se obezbeđ‘uje ista cenu za prijave do same konferencije. Takođe, za kupovinu 3 karte, četvrta se poklanja gratis. Prijave se vrše isključivo putem sajta, na linku.

Sponzori