Pozivamo Vas na prvu regionalnu konferenciju „SEE NPL Forum 2016“

Konferencija će se održati 14. oktobra 2016. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Za SAM članove se obezbeđuje kotizacija u iznosu od 20%.


Datum: 27.Sep.2016


Ovaj regionalni događaj će pokušati da pruži pregled različitih nacionalnih strategija zemalja Jugoistočne Evrope  za rešavanje problema nenaplativih potraživanja, kao i da pruži uvid u neka moguća, efikasna rešenja. Razgovaraće se i o različitim zakonskim rešenjima u ovim zemljama i načinima kategorisanja loših kredita. Veliki deo diskusije biće posvećen pronalaženju načina za privlačenje velikih investitora zainteresovanih za NPL tržište u ovom delu Evrope.

Događaju će prisustvovati predstavnici zakonodavaca i regulatornih tela zemalja Jugoistočne Evrope, komercijalnih banaka, konsultantskih kuća, renomiranih međunarodnih i domaćih advokatskih kancelarija, kompanija koje se bave upravljanjem lošim kreditima, investicionih fondova, investicionih banaka, procenitelja i mnogih drugih.

Više informacija o samom programu možete pronaći ovde, a prijavni formular možete preuzeti ovde.  
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju, molimo Vas da ga popunite i pošaljete na office@seenplforum.com ili svetlana.erdoglija@usenewangles.com . Sve dodatne informacije o samom Forumu dostupne su na sajtu konferencije.

 

Sponzori