Prvi put u Evropi seminar Boba Proktora – "Od razmišljanja do rezultata"

Sava Centar, 5. novembar 2016. Specijalna cena kotizacije od 97 evra za članove SAM-a.


Datum: 11.Oct.2016


Za milione ljudi širom sveta, Bob Proktor je sinonim za uspeh. Mnogo pre nego što ga je učešće u hit filmu "Tajna" lansiralo u dimenziju super-zvezda, već je bio legendarna figura u svetu ličnog i profesionalnog razvoja. Njegovi uvidi, inspiracija, ideje, sistemi i strategije su temelj na kom je izgrađeno nebrojeno uspešnih života — iskra koja je podstakla preobražaj mnogih karijera, lično prosvetljenje, unutrašnje buđenje i stvaranje milionskog profita pojedinaca i kompanija.

Proktorov rad velikog opsega sa biznisima i industrijama širom sveta katapultirao je u sam vrh neke od najvećih svetskih kompanija: Prudential osiguranje, Procter and Gamble, Metropolitan životno osiguranje, Royal Doulton, United State Steel, General Motors, Malaysia Airlines, AT&T, Verzion, American Express i mnoge druge.

Kao govornik, autor, konsultant, trener i mentor, Bob Proktor radi sa biznisima i individualcima širom sveta, usađujući u njih ne samo mentalni temelj uspeha i potrebnu motivaciju, već i jasne strategije koje ih osnažuju i podstiču na rast i napredak u današnjem svetu brzih promena. Kroz Proktor Galager Institut, Bob, Sendi Galager i njihov tim obučavaju principima, strategijama i osnovama koje pomažu ljudima i organizacijama da stvore rezultate kakve žele u životu i poslovanju.

Ovaj seminar edukativnog je karaktera, i obiluje načinima i strategijama za povećanje lične i korporativne produktivnosti.

Za članove Srpske asocijacije menadžera obezbeđen je popust na cenu kotizacije, pa tako cena opšte karte iznosi 97 evra po osobi, premium karta je 147 Eura, dok se VIP karta može kupiti isključivo po regularnoj ceni od 537 Eura.

Za članove Srpske asocijacije menadžera obezbeđen je popust na cenu kotizacije, pa tako cena opšte karte tip 1 iznosi 97 Eura po osobi, opšta karta tip 2 je 60 Eura, premium karta je 147 Eura, VIP karta tip 2 – 330 Eura, dok su VIP karte tip 1 u potpunosti raspordate.  Više o ponudi ovde

Više informacija o seminaru možete pronaći ovde, dok se sa Bobom Proktorom detaljnije možete upoznati ovde

Sponzori