PwC Akademija Vas poziva na obuku: DRIVE Iznenđajuća istina o tome šta nas motiviše

03. marta 2017. u prostorijam PwC Akademije održaće se obuka ne temu motivacije. Za članove SAM-a obezbeđen je popust u iznosu od 10%.


Datum: 01.Feb.2017


 

Drive je vodeća radionica na temu motivacije i angažovanosti, kao i proces koji služi kao podrška pri uvođenju promena za organizacije širom sveta. Decenije istraživačkog rada pokazale su da ljudi rade najbolje kada su motivisani osećanjem Autonomije (želja da upravljamo svojim životom), željom za Usavršavanjem (poriv da budemo sve bolji u nečemu što nam znači) i osećajem Svrhe (želja da radimo to što radimo u službi nečeg većeg od nas samih).

Ova radionica  je zasnovana na istraživanju jednog od najvećih imena u biznisu nagrađivanog autora Dan Pink-a. Rezultat istraživanja je knjiga "DRIVE - iznenađujuća istina o tome šta nas motiviše", nagrađena od strane New Yourk Times-a.

Dan-ov TED Talk na temu nauke o motivaciji je među 10 najgledanijih TED Talk svih vremena, u kombinaciji sa animacijom na sličnu temu ima preko 31 milion pregleda (Drive: The surprising truth about what motivates us).

Pogledajte i Drive Workshop Promo Video od Daniel H. Pink-a.

Mesto održavanja obuke:

PwC Akademija
PricewaterhouseCoopers d.o.o.
Omladinskih brigada 88a, Novi Beograd

Više informacija možete dobiti na:

www.pwc.to/2hck6aU

www.pwcacademy.rs

Email: theacademy@rs.pwc.com

Tel: +381 11 33 02 100

Katalog

Prijavni formular
Sponzori