PwC Mini MBA program - Specijalna ponuda za članove SAMa

Za sve članove SAMa obezbeđen je specijalni popust za predstojeći PwC Mini MBA program. Umesto cene od 2.200€ + pdv, za članove SAMa pripemljena je specijalna cena od 1.650€ + pdv


Datum: 20.Jul.2018


PWC Mini MBA je program obuka koji je fokusiran na najvažnija poslovna znanja i veštine. Suštinski, on pruža polaznicima jasniju sliku o o organizacijama, njihovoj strukturi i metodologiji rukovođenja. Mi nudimo znanje koje vredi i koje se može upotrebiti u svakodnevnom poslovanju. 

Program je namenjen menadžerima iz svih segmenata i nivoa jedne organizacije, vlasnicima malih i srednjih preduzeća organizacije i onima koji započinju sopstveni posao. PwC Mini MBA program koristi niz od 9 povezanih sesija sa temama koje polaznicima daju uvid u uspešno savremeno poslovanje.

Predavači su iskusni strani i domaći stručnjaci iz različitih oblasti. A predavanja i materijali su na engleskom jeziku. Opis programa možete pogledati OVDE.

Koji je sadržaj obuke?

PwC Mini MBA program traje ukupno 15dana  (100 sati obuke) i 2,5 sata za završni rad na temu studije slučaja. Detaljni raspored možete pronaći OVDE.

Kako da se prijavite?

Za više informacija o programu i registracioni formular, molimo vas kontaktirajte:

Tim PwC Akademije (theacademy@rs.pwc.com)
Tel: +381 11 3302 100
www.pwcacademy.rs

Rok za prijavu: 25. septembar 2018.

Specijalna ponuda za članove SAMa: 1.650 evra + PDV

Članovi mogu da prenesu svoje pravo na jednog zaposlenoga u okviru kompanije.

Nakon završetka obuke, svi učesnici dobijaju PwC sertifikate. 

*Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 76 sati obuke  i napisan završni rad na temu studije slučaja.

Sponzori