Radni doručak sa kompanijom Cisco

U utorak, 4. aprila, održan je Radni doručak sa kompanijom Cisco, u okviru kog je prisutnima predstavljen AppDynamics u prijatnoj atmosferi restorana Prime hotela Crowne Plaza Beograd.


Datum: 05.Apr.2023


Kako AppDynamics može da drastično ubrza otkrivanje uzroka problema na digitalnim platformama objasnio nam je Bojan Živančević iz kompanije Cisco. 

U današnje vreme ne postoji kompanija koja nije prošla ili prolazi kroz proces digitalne transformacije. Moderno poslovanje podrazumeva korišćenje brojnih kako internih, tako i eksternih web i mobilnih aplikacija. Neophodno je da one pružaju maksimalno dobro korisničko iskustvo, jer se na taj način poboljšavaju poslovni rezultati i čuva dobar ugled na tržištu. 

Arhitektura modernih aplikacija često zahteva raznovrsne integracije sa sistemima koji nisu uvek pod kontrolom vlasnika tih aplikacija. Osim toga, sve se više koriste hibridne i klaud platforme pa sve to značajno otežava održavanje dobrih performansi kritičnih sistema i analizu uticaja na poslovanje.

Iz ugla user experience-a, o AppDynamics-u govorio je Ivan Krasnjuk, Supervizor odeljenja IT operacija Sektor za Informacione tehnologije, Wiener Städtische osiguranje. 

Sponzori