Sedma konferencija PRilika, pod nazivom “Uhvati dobar PRavac” - za članove SAM-a obezbeđeno 10% popusta na cene kotizacija.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje Sedmu po redu konferenciju PRilika, pod nazivom “Uhvati dobar PRavac”, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 13. i 14. novembra.


Datum: 01.Oct.2015


Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje  Sedmu po redu konferenciju PRilika, pod nazivom “Uhvati dobar PRavac”, na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 13. i 14. novembra.

Ove godine konferencija će ugostiti nekoliko vodećih međunarodnih mislilaca korporativnih i marketinških komunikacija među kojima su i Yogesh Joshi, predsednik Nacionalnog udruženja poslovnih komunikatora Indije (ABCI), priznati stručnjak i predavač na svetskim forumima iz oblasti korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću; Rose Beaumont, direktor komunikacija MasterCard Grupe, ekspert komunikacija sa dugogodišnjom praksom na polju integrisanih komunikacijskih rešenja; Jose Cordeira, profesor Univerziteta Singularity iz Amerike, inženjer, futurista, ekonomista i autor brojnih knjiga i tekstova sa fokusom na promene u okruženju i napredak tehnologije i mnogi drugi.

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je za članove SAM-a obezbeđeno 10% popusta na cene kotizacija.

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje seminare i stručne skupove, od kojih je najveća i najznačajnija PRilika – međunarodna konferencija koja je prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom proteklih šest godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 2.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke. O prethodnim konferencijama više možete videti na sajtu Društva www.pr.org.rs.

Sponzori