Sedmi Weekend Media Festival - Popust za članove SAM-a

Sedmi Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikacija, održaće se ove godine od 18. do 21. septembra u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju. Kao i prethodnih šest godina, program Weekend Media Festivala biće bogat predavanjima, panelima i prezentacijama na teme širokog spektra od medija i marketinga, preko šoubiza i digitala, pa sve do ključnih poslovnih tema.


Datum: 20.Jan.2015


Radionice će se održavati u posebnoj dvorani, tri u petak i još tri u subotu. Teme radionica biće različite, ali zajedničkog sadržaoca i pre svega - korisne. Kako izgleda medijsko planiranje i content marketing u praksi, kako osigurati sredstva iz evropskih fondova za TV prikazivanje, samo su neka od pitanja na koja će svi zainteresovani dobiti odgovor.

Među brojnim predavačima Weekenda ističe se Skot Morison, čije predavanje nosi naziv „Ubrzani vođa". Nakon 20 godina rada u nekima od najinovativnijih svetskih kompanija, kao što su Saatchi & Saatchi, P&G, Nike, Levi's i Diesel, Skot će podeliti s posetiocima Weekenda svoja načela, uverenja i ideje na kojima se grade uspešne komercijalne i kreativne strategije. Svim brendovima i poslodavcima za koje je radio Skot je omogućio ubrzan rast.

Među panelima ističe se jedan koji bi mogao biti ne samo zanimljiv, nego i žučan: tema je finansiranje startupa javnim novcem. Uz sjajne rezultate niza startup kompanija, panel želi da preispita koje su koristi za društvo od finansiranja startupa. „Imaju li male periferne zemlje stvarni povrat ili samo subvencionišu tržišta velikih zemalja, gde većina uspešnih startupova i završi?" - provokativno je pitanje na koje će pokušati odgovoriti učesnici panela o startupima na 7. Weekend Media Festivalu.

Web sajt - 2014.weekendmediafestival.com/

CENA SA POPUSTOM ZA ČLANOVE SAM-a je 210 EUR + PDV.

Potrebno je da kod prijave za učestvovanje, pod poljem TVRTKA upisati pored imena firme i "SAM".

Npr. TVRTKA: Pepermint d.o.o SAM. 

 

Sponzori