SEE NPL FORUM 2017

Druga regionalna konferencija o nacionalnim strategijama i tendecijama na tržištu nenaplativih potraživanja pod nazivom SEE NPL Forum 2017 – Sa reči na dela, održaće se 20. oktobra 2017. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Članovima SAM-a obezbeđen je popust od 20%na punu cenu kotizacije


Datum: 20.Sep.2017


Govornici će biti vodeći domaći i međunarodni stručnjaci i predstavnici regulatornih tela koji se bave ovom oblašću. Na Forumu će biti predstavljeno aktuelno stanje na tržištu loših kredita (NPL), diskutovaće se o efektima primenjenih nacionalnih strategija, poreskom tretmanu NPL, načinima vrednovanja i servisiranja ovih dugovanja, restrukturiranju, stečaju, izvršenju

Posebna pažnja biće posvećena analizi uspešnih transakcija na tržištu problematičnih kredita iz aspekta investitora i bankarskog sektora.

Događaju će prisustvovati predstavnici zakonodavaca i regulatornih tela zemalja Jugoistočne Evrope, komercijalnih banaka, konsultantskih kuća, renomiranih međunarodnih i domaćih advokatskih kancelarija, kompanija koje se bave upravljanjem lošim kreditima, investicionih fondova, investicionih banaka, procenitelja i mnogih drugih.

Program i satnica

Kompletan program konferencije kao i više informacija o govornicima i temama možete pronaći ovde ili na sajtu www.seenplforum.com.

Cene kotizacija

• STANDARD REGISTRATION  - €450 +VAT

• CORPORATE DISCOUNT - €300 +VAT (važi za 3 + učesnika iz iste firme)

Za članove SAM predviđen je specijalni popust od 20% na cenu standardne kotizacije. Da biste ostvarili ovaj popust potrebno je da u za to predviđeno polje na registracionom formularu unesete kod #17SEENPLF@SAM.

Prijava učešća

Prijava se može izvršiti na sledeće načine:

- Direktno na sajtu SEE NPL Foruma ovde

- Slanjem popunjenog registracionog formulara na adresu office@seenplforum.com. Formular možete preuzeti ovde.

Na vaš mail stići će potvrda o prijavljivanju i uputstvo za uplatu.

Kontakt  

E-mail: office@seeneplforum.com

Telefon: 011 4090 532


 

 

Sponzori