Seminar za prelazak na Digitalni poslovni model

Seminar u trajanju od dva dana pomaže menadžerima srednjeg i visokog nivoa upravljanja usmerenim na rad sa strankama da steknu razumevanje o konceptu digitalne transformacije poslovanja, kao i o osnovnim vrednostima tj. odlikama digitalne privrede. Članovima SAM-a obezbeđen je popust od 10%


Datum: 03.Nov.2017


Ovaj seminar će vam pomoći: da steknete razumevanje o konceptu digitalne transformacije, kao i o osnovnim vrednostima tj.odlikama digitalnog poslovnog modela. To je proces analize i razumevanja kako unaprediti i primeniti 9 ključnih elemenata i kako ih sve ukomponovati da se kreira novi poslovni model koji će omogućiti rast kompanije u digitalnoj ekonomiji. Polaznici stiču znanje o načinima na koje prošireni digitalni ekosistem može da pomogne u procesu poboljšanja poslovanja, targetiranja klijenata i prepoznavanja njihovih potreba, kao i u procesu kreiranja novih portfolija. Osim toga, seminar pomaže polaznicima da steknu razumevanje o pojmovima kao što su digitalna prilika i digitalna revolucija, da steknu razumevanje okvira za ocenu spremnosti kompanije za digitalizaciju, kao i da uoče oblasti sa potencijalom za rast.

Kome je seminar namenjen?

  • Seminar je namenjen menadžerima srednjeg i visokog nivoa upravljanja usmerenim na rad sa strankama, bez obzira na sektor privrede u kom posluju
  • Svima onima koji ne razmišljaju na konvencionalan način te su spremni da se upuste u proces transformacije poslovanja.

Ciljevi radionice:

  • Sveobuhvatno razumevanje digitalnih poslovnih prilika i digitalne revolucije
  • Okvir za procenu digitalne spremnosti i oblasti rasta
  • Vrednost digitalnih procesa za rast i gde se fokusirati
  • Kako prošireni ekosistem može unaprediti poslovanje, pristup klijentima i kreiranje novih portfolija.
  • Kreiranje digitalnog poslovnog modela radi održivosti i rasta kompanije

Ko drži obuku?

Branislav Vujović, osnivač i predsednik kompanije New Frontier Group. Kompanija New Frontier Group osnovana je 2006. godine i zapošljava više od 2000 visokokvalifikovanih kadrova u 17 zemalja sveta. Kompanija je lider za Digitalnu transformaciju u centralnoj i istočnojEvropi. New Frontier Group je razvio originalnu metodologiju inoviranja poslovnog modela, koju koristi i zajedno sa klijentima i partnerima u procesu digitalne transformacije.

Gregor Bierent, direktor kompanije New Frontier Group, odgovoran za rad Sektora New Frontier Innovationu čijoj su nadležnosti inovacije, tj. razvoj sopstvenih softverskih proizvoda i usluga digitalnog savetovanja. Tokom svoje karijere Gregor je u različitim zvanjima bio angažovan od strane vodećih međunarodnih konsultantskih kompanija (e.g.Capgemini) i upravljao njihovim poslovnim aktivnostima u regionu centralne i istočne Evrope.

Seminar će se održati na engleskom jeziku.

Datum održavanja: 23. i 24. novembar, od 9:30 do 17 časova

Mesto održavanja: PwC Akademija Airport City, Omladinskih brigada 88a, Beograd

Cena seminara: 500€ + PDV, plaćanje u RSD protivvrednosti. Za članove SAM-a obezbeđen je 10% popusta.

Kontakt osoba: Tatjana Dedić, Koordinator PwC Akademije, +381 64 857 4017, tatjana.dedic@rs.pwc.com

Za obuku se možete prijaviti i putem e-mail adrese: theacademy@rs.pwc.com i prijavni formular možete pronaći OVDE

Sve dodatne informacije požete pronaći OVDE.

 

Sponzori