Senzal Dan investitora


Datum: 14.Jun.2024


Dragi članovi SAMa,

Član UO i vlasnik i CEO kompanije Senzal Capital, Rade Rakočević, poziva vas na Senzal Dan investitora, jedinu konferenciju u regionu namenjenu svima koji žele da bolje upravljaju svojom imovinom i investiraju u skladu sa svojim ciljevima i potrebama.

Dana 26. juna 2024. godine družićemo se u uzbudljivom prostoru Opera & Theater Madlenianum u Zemunu.

Pred vama će veliki broj izuzetnih govornika podijeliti svoje ogromno znanje i iskustvo o finansijskom planiranju, upravljanju imovinom, investiranju u zlato, nekretnine, osiguranje i penzione fondove, investicione fondove, akcije, ETF-ove, umetničke slike, luksuzne satove, startapove, kriptovalute. Pored toga, biće pripremljeni sjajni pokloni partnera i sponzora, odličan ketering kako bi imali dovoljno energije da sve to pažljivo ispratite i mnogo sjajnih istomišljenika u publici, ljudi koji, kao i vi žele, da budu finansijski slobodni i kvalitetno upravljaju sa svojim novcem, za sebe i svoju porodicu.

Program konferencije i kupovinu karata možete naći na sledećem linku: https://www.senzalcapital.com/senzal-dan-investitora-2024. Sa promo kodom "sam2024" možete da ostvarite dodatni popust od 10% na sve vrste karata. Ukoliko uzimate više od pet karata, javite se za dodatni popust.Sponzori