Specijalni popust u Golf klubu Beograd i Golf klubu Centar

Golf klub Beograd i Golf klub Centar obezbedili su za članove Srpske asocijacije menadžera popust od 10% za individualne i grupne golf akademije i 5% popusta za kompanije članice SAM-a


Datum: 09.Jan.2018


Golf je vekovima ustanovljen kao omiljena aktivnost najeminentnijih ličnosti. Svojim karakterom, društvenim aspektom i takmičarskim pristupom, golf okuplja specifičnu grupu ljudi i kao takav je duboko utemeljen u svakodnevicu poslovnog sveta na svim kontinentima. Zato je prijatnih par sati provedenih na travnatom terenu sa poslovnim parterima uvek više od same rekreacije.

Ova specijalna ponuda za članstvo Srpske Asocijacije Menadžera otvara mogućnost za ovladavanje tehnikama i pravilima golfa, ali i otkriva novo mesto okupljanja, druženja, saradnje, jedinstvene načine predstavljanja i povezivanja najrazličitijih poslovnih priča kroz svet golfa.

Članovima je omogućeno 10% popusta za individualne i grupne golf akademije, gde se uče osnovne tehnike igre, golf pravila i etika, odnosno sve što je neophodno za dobijanje dozvole za igru koja omogućava igru na bilo kom terenu na svetu.

Kao dodatnu povoljnost prilikom učlanjenja u golf klub, plaćena cena akademije je uračunata u deo cene članarine kao popust, i to bez obzira da li se radi o individualnom, porodičnom ili korporativnom članstvu.

5% popusta za kompanije članice SAM-a je obezbeđeno kao specijalni benefit za organizaciju korporativnih događaja i ostalih usluga iz ponude golf klubova.

Ove benefite obezbedili su:

  • Golf klub Beograd, osnovan 1936. godine, krasio je Košutnjak, a sada Adu Ciganliju. Nalazi se na samo 4km od centra grada. Kontakt telefon: 011/4001 351
  • Golf klub Centar, idilični deo vojvođanske ravnice, smešten neposredno uz magistralni put Novi Sad – Zrenjanin, u opštini Žabalj. Kontakt telefon: 062/530 265

Dovoljno je da u kontaktu sa klubovima najavite SAM članstvo i pokažete svoju važeću člansku karticu.

Za kreativnije ideje možete da kontaktirate SAM tim ili menadžment klubova.

Sponzori