Specijalni popust za članove SAM-a u Pivari Gvint

Kraft pivara Gvint omogućila je članovima SAMa specijalni popust od 10%


Datum: 10.Aug.2018


Pivara Gvint posvećena je tome da pivo učini jednostavnim. Pivo treba da bude osnova za druženje, a ne povod. Zbog toga se u Gvintu proizvode tri osnovna i tradicionalna recepta bavarske i češke škole: svetlo lager pivo, tamno lager pivo i pšenično pivo. Za tople letnje i jesenje dane pripremili smo i osvežavajuće pivo sa limunovim sokom (radler). U proizvodnji se koriste isključivo četiri kvalitetna sastojka, prema nemačkom zakonu o proizvodnji piva starom pet stotina godina: slad, hmelj, kvasac i voda.

Kraft pivara Gvint nastala je s ciljem da tradicionalne vrednosti, kvalitet i zanat vrati u pivarstvo. Lager piva imaju optimalni sadržaj hmelja, ističu sladni karakter i donose punoću ukusa, karakteristike kakve nijedno drugo pivo nema a koje ljubitelji piva zaslužuju.

Pivara se nalazi na Donjem Dorćolu (Dobračina 59b), u delu grada s bogatom tradicijom i duhom starog Beograda. Pivo se može probati u taproom-u pivare i u bašti objekta u klasičnom pivskom stilu. Iz taproom-a i bašte može se videti proizvodni pogon pivare, čime se ostvaruje neposredni osećaj povezanosti proizvodnje i konzumacije piva.

Popust možete iskoristiti do 31.marta 2019. godine.

Sponzori