The Economy and Finance Board

The Economy and Finance Board 2014, pored ekskluzivnih intervjua sa vodećim predstavnicima privrednog i industrijskog sektora, bankarstva i finansijskih tržišta, raspolagaće i informacijama o ključnim trendovima, prilikama i mogućnostima razvoja privrede, o daljim ulaganjima stranih direktnih investicija, kao i podacima o ostvarenom izvozu preduzeća sa najbržim rastom i detaljnim analizama privrede u prethodnih 5 godina.


Datum: 21.Feb.2014


Specijalna dvojezična edicija The Economy and Finance Board 2014, koju Business Info Group i Nova ekonomija realizuju u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije i Agencijom za privredne registre, na jednom mestu okupiće najviše predstavnike Vlade Srbije, MMF-a, Svetske banke, Evropske unije kao i ambasadore, predsednike i članove bordova direktora najvećih biznis i finansijskih institucija u Srbiji, kao i predstavnike industrija i organizacija čije je mišljenje od velike važnosti za buduće reforme srpske ekonomije.

The Economy and Finance Board 2014 će biti svečano promovisana i podeljena na ovogodišnjem ''srpskom Davosu'', Kopaonik biznis forumu 2014, čiji je pokrovitrelj Vlada Republike Srbije. Edicija će biti distribuirana svim stranim i domaćim investitorima, vodećim firmama koje posluju u Srbiji, ambasadama, ministarstvima i državnim institucijama, privrednim komorama i trgovinskim predstavništvima, kao i svim međunarodnim organizacijama i stručnjacima u oblasti ekonomije i biznisa. Publikacija će se štampati u tiražu od 5.000 primeraka, dok će PDF izdanje biti poslato na 20.000 adresa preduzeća u Srbiji.

Za članove SAM odobren je popust od 10 posto na sponzorske pakete, a detaljniji opis publikacije sa paketima je u prilogu:  

Sponzori