Webiz konferencija - 25 odsto popusta za članove SAM-a

Webiz konferencija koja se po drugi put održava u Zrenjaninu, ovaj put na potpuno novi način pristupa poslovnom svetu i privredi, sa ciljem da se pruži dodatna vrednost putem koje će privreda ostvariti značajniji pomak na polju same vidljivosti na Internetu, kao i poboljšanja komunikacije i opštih poslovnih performansi.


Datum: 20.Mar.2014


Uzimajući u obzir potrebe, raspoloživo vreme i specifičnosti privrede, pre svega malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnika, razvijen je Webiz Program poslovne edukacije u vidu dvodnevnih poslovnih treninga. Program obuhvata 8-10 predavanja raspoređenih u dva dana (20. i 21. mart) koja će držati eminentni stručnjaci iz oblasti Internet poslovanja, marketinga i komunikacija. Predavanja će se održavati u maloj sali Biznis centra hotela Vojvodina, i u skladu sa tim broj mesta je ograničen. Broj učesnika je limitiran i samom činjenicom da nisu u pitanju klasična predavanja, nego poslovni treninzi koji zahtevaju manji broj učesnika. Program je namenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, kao i zaposlenima u sektorima IT-a, prodaje, marketinga i komercijale kako privatnih, tako i javnih preduzeća. Kako je jedan od ciljeva Webiz-a unapredjenje privrede na polju Internet poslovanja, izašli smo u susret i ponudili ovaj Program poslovne edukacije po povoljnim uslovima koji će omogućiti da i mali privrednici i preduzetnici priušte sebi edukaciju od strane istaknutih profesionalaca i nakon stečenog novog znanja unaprede poslovanje svojih preduzeća u skladu sa svetskim trendovima.

Pored povoljnih uslova, za članove Srpske asocijacije menadžera, obezbedili smo dodatnu pogodnost u vidu 25% popusta na cene kotizacije za Program poslovne edukacije. Popust se ostvaruje kada se prilikom prijave na zvaničnom sajtu Konferencije Webiz unese promo kod: sam

Program poslovne edukacije pruža dodatne vrednosti u smislu prilagođenosti samih predavanja isključivo potrebama privrede, odnosno predstavnicima malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnicima. Ograničen broj slušalaca poslovne edukacije omogućava bolju interakciju sa predavačima, kao i kvalitetnija predavanja. Kokteli nakon oba dana poslovne edukacije organizovani su sa ciljem da slušaoci između sebe podele iskustva i nedoumice vezane za prisustvo i poslovanje na Internetu. Koktelima će prisustvovati i sami predavači, te će to biti prilika da se i u neformalnoj atmosferi slušaoci posavetuju sa predavačima. Sve navedeno izdvaja Webiz Program poslovne edukacije kao jedinstvenu priliku da se predstavnici i vlasnici malih i srednjih preduzeća edukuju od strane vrhunskih profesionalaca iz oblasti poslovanja na Internetu, Marketinga i ekonomije.

Pored predavanja koja su navedena u brošuri i na sajtu Webiz konferencije, do početka same konferencije potrudićemo se da program obogatimo dodatnim predavanjima stručnjaka iz velikih kompanija koji će dati poseban pečat programu edukacije jer će preneti dragoceno iskustvo i znanja koje se stiče u velikim sistemima.

Webiz konferencija 

Creative Media Art

Vladimir Kovač

Executive director

+381 (0)11 63 00 101

+381 (0)60 07 06 981

Sponzori