Online konferencije

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
12.03.2021.
SAM Online konferencija "Biznis u izazovnim vremenima - godinu dana posle"
Panel diskusija i retrospektiva biznisa i poslovanja poslednjih godinu dana!
Detaljnije
16.04.2020.
Ekonomske mere dobre, najbitnije prvo pomoći malim i srednjim privrednicima
Srbija ima podršku Evropske unije i SAD-a, a da li će efekti izlaska iz krize biti pozitivni ili negativni zavisi i od kombinacije efikasnosti primene zdravstvenih mera, gde još ima puno neizvesnosti o dužini trajanja zdravstvene krize, i ekonomskih mera. Potrebna je veća efikasnost, implementacija ekonomskih mera bez mnogo administracije i dopuna radnog zakona kako bi se sačuvao značaja broj radnih mesta – deo je zaključaka pete online konferencije „Kako do privrednog oporavka?“ koju organizuje Srpske asocijacija menadžera u saradnji sa ICT hub-om.
Detaljnije
09.04.2020.
Roba ne sme da stane, a hrane ne sme da nestane - Biznis u izazovnim vremenima
Svet posle ove krize neće biti isti, menjaju se navike potrošača, doći će do ubrzane tranformacije poslovanja, ali neće nestati ljudski kontakt. U ovim procesima, dok traje pandemija virusa COVID-19, za Srbiju je važno da se što pre implementiraju ekonomske mere jer se na taj način smanjuju posledice po preduzeća – zaključeno je na četvrtoj online konferenciji Srpske asocijacije menadžera u saradnji saICT hubomu.
Detaljnije
02.04.2020.
Ekonomske mere Vlade prema privredi smanjile zabrinutost privrednika
Održana treća online konferencija „Biznis u izazovnim vremenima“
Detaljnije
26.03.2020.
Druga online konferencija: Biznis u izazovnim vremenima „Vreme je za solidarnost i lojalnost prema zaposlenima i partnerima“
Svako mora da se brine o svom biznisu, da teret krize podnesu podjednako svi članovi jednog kolektiva, da se očuva vitalnost biznisa, da se napravi više scenarija kako da se iz svega izađe sa najmanje posledica, pre svega za ljude, ali i biznis. U svemu tome, potrebni su i inputi države i to je jednačina koja može da donese rezultate. Mere koje se očekuju od države biće samo nadovezivanje na ono što preduzimaju kompanije i u ovom trenutku nije važno da se one implementiraju, koliko je važno da se sa njima smanji panika i loša očekivanja – zaključeno je na drugoj online konferenciji Srpske asocijacije menadžera i ICT Hub-a.
Detaljnije
19.03.2020.
Prva ONLINE KONFERENCIJA "Biznis u izazovnim vremenima"
Prva online konferencija koju je SAM organizovao u saradnji sa ICT Hubom pod „Biznis u izazovnim vremenima - Kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva?“ održana je danas, u četvrtak, 19. marta.
Detaljnije