Vodeća menadžerska asocijacija u Srbiji

Okupljamo menadžere i lidere koji žele da rade na sebi i da unapređuju znanja i veštine, kao i one koji žele da svoje bogato profesionalno iskustvo podele sa drugima.

O nama


Srpska asocijacija menadžera (SAM) je udruženje profesionalnih menadžera koje u svom fokusu ima profesionalni razvoj menadžera, afirmisanje menadžerske struke, povezivanje i umrežavanje menadžera i promociju najboljih poslovnih praksi kompanija i etičkog poslovanja.

Saznaj više
.
16

GODINA ISKUSTVA

450
+

Članova

Profesionalnih menadžera, koji uspešno rukovode timovima ljudi u vodećim domaćim i stranim kompanijama u Srbiji.

1000
+

događaja

Aktivnosti usmerenih na razvoj menadžera i unapređenje poslovnog ambijenta u Srbiji

Najnovije iz SAM-a

SAM Open Day - koktel za nove članove
U sredu, 29. marta, održan je SAM Open Day za nove članove koji su se pridružili našem udruženju tokom prošle i ove godine.
Treća generacija SAM Akademije je počela sa radom
Prvo predavanje i svečano otvaranje za polaznike treće generacije SAM Akademije, održano je u subotu, 25. marta u hotelu Hyatt.
Udruženje slovenačkih menadžera u poseti članicama SAM-a
U toku trodnevne posete, Združenje Manager ugostile su kompanije, članice Srpske asocijacije menadžera, A1 Srbija, Mikroelektronika, Strauss Group i Modna kuća Luna.
CULTURE EATS STRATEGY FOR BREAKFAST
Na Radnom doručku, održanom u utorak, 21. marta, na temu Organizaciona kultura, kompanijske vrednosti i uticaj na biznis govorile su Sanja Jevđenijević i Slađana Imamović iz kompanije HRrxcel.
SAM Akademija - upis III generacije
Upis polaznika III generacije SAM Akademije trajaće do 17. marta.
Upoznajte 8. generaciju Mentorskog programa
Cyber pretnje koje dolaze sa strane ali i iz samih kompanija
Svakih 11 sekundi jedan biznis je pogođen sajber napadom, na udaru su svi, od velikih kompanija i javnog sektora, pa sve do malih i srednjih preduzeća.
Mihailo Janković novi predsednik SAMa
Srpska asocijacija menadžera održala je XVI izbornu Skupštinu na kojoj je izabrala novog predsednika – Mihaila Jankovića, generalnog direktora MK Grupe.