Preduzetnik SAM

SAM posebnu pažnju poklanja razvoju i podršci preduzetnicima sa ciljem unapređenja njihovog poslovanja, ličnog razvoja, kao i transformacije njihovih firmi. Kroz kombinaciju predavanja, razmene mišljenja i brainstrominga i radom u malim grupama i sa iskusnim tim liderima, članovi dolaze do rešenja za izazove u svakodnevnom poslovanju, ali i do saveta za dalji razvoj i rast poslovanja i odgovora na buduće tržišne trendove. Aktivnosti za preduzetnike se organizuju kroz forme Mind Networking i Mastermind program.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
21.10.2021.
Skup malih promena dovode do velike promene - Biljana Jovanović, modna kuća LUNA
Mind Leader meseca oktobra, Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće Luna, održala je sastanak i sa drugom grupom polaznica programa Mind Networking.
Detaljnije
14.10.2021.
Unosite male promene u svoju svakodnevicu i uvedite Delete i Ignore - Biljana Jovanović, modna kuća LUNA
Novi ciklus Mind Networking formata, započeo je u sredu, 13. oktobra. Mind Leader meseca oktobra je Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna".
Detaljnije
07.10.2021.
Počinje nov ciklus Mind Networking inicijative za preduzetnike
Novi Mind Leader-i, Biljana Jovanović, Mila Litvinjenko i Dejan Ranđić, preneće članovima jedinstvene razvojne puteve tokom novog ciklusa programa za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
16.09.2021.
Nov ciklus programa za preduzetnike - Mind Networking
Ne propustite nov ciklus SAM inicijative za preduzetnike sa tri vrhunska preduzetnika! Prijave su u toku!
Detaljnije
16.06.2021.
Jedna rečenica je dovoljna za promenu - završno okupljanje učesnika Mind Networking-a
Završno, zajedničko okupljanje predavača i učesnika inicijative za preduzetnike, Mind Networking, održano je uživo u SAM-u, u utorak, 15. juna.
Detaljnije
10.06.2021.
Ne postoji problem koji nema rešenje - Miloš Milisavljević na drugom sastanku Mind Networking grupe
U okviru SAM programa za preduzetnike, Miloš Milisavljević, vlasnik Strawberry Energy i član UO SAM-a, u interaktivnom dijalogu podelio je svoja iskustva sa drugom grupom polaznika ovog programa.
Detaljnije
03.06.2021.
Svako je potencijalni investitor - Miloš Milisavljević, CEO, Strawberry Energy na Mind Networkingu
U okviru Mind Networking programa, Miloš Milisavljević vlasnik Strawberry Energy i član UO SAM-a, podelio je svoja iskustva na sastanku sa preduzetnicima i polaznicima ovog programa.
Detaljnije
20.05.2021.
Vi ste više od vaše firme - Rade Rakočević, vlasnik, Senzal Capital na Mind Networking-u
U okviru Mind Networking programa, Rade Rakočević vlasnik Senzal Capital-a i Moritz Eis Srbija podelio je svoja iskustva na sastanku sa preduzetnicima i polaznicima ovog programa.
Detaljnije
13.05.2021.
Vaše staro VI ne može ništa vašem novom VI - Rade Rakočević na sastanku Mind Networking
Mind Leader u mesecu maju je Rade Rakočević vlasnik Senzal Capital-a i Moritz Eis-a koji je na sastanku Mind Networking podelio svoja iskustva polaznicima ovog programa.
Detaljnije
21.04.2021.
Kriza kao šansa - drugi sastanak inicijative Mind Networking sa Draganom Popovićem
Održan je sastanak sa drugom i trećom grupom preduzetnika u okviru inicijative Mind Networking u kojoj je Dragan Popović, vlasnik AIGO Business System-a i član UO SAM-a, napravio osvrt na svoje početke i karijeru dugu preko 30 godina.
Detaljnije
07.04.2021.
Imajte veru u sebe - Mind Networking sa Draganom Popovićem, vlasnikom AIGO Business System-a
U okviru inicijative za preduzetnike Mind Networking, sastanak sa prvom grupom članova održao je Dragan Popović, vlasnik, AIGO Business System i član UO SAM-a.
Detaljnije
01.04.2021.
Recept za lojalne zaposlene čini transparentnost, iskrenost i lični primer - Nebojša Matić po treći put u ulozi Mind Leadera!
Član UO SAM-a, Nebojša Matić i CEO, Mikroelektronika, održao je sastanak sa trećom grupom učesnika nove SAM inicijative za preduzetnike, Mind Networking.
Detaljnije
25.03.2021.
Podsticanje preduzetnika na inovativnost - drugi sastanak Nebojše Matića, CEO, Mikroelektronika u okviru Mind Networking inicijative za preduzetnike
Detaljnije
18.03.2021.
Nebojša Matić, vlasnik i CEO , Mikroelektronika – Održao prvi interaktivni sastanak u okviru SAM Programa Mind Networking
Detaljnije
15.03.2021.
Mind Networking počinje od srede, 17. marta
Četiri uspešna preduzetnika savetuju članove SAM-a!
Detaljnije
19.11.2020.
MastermindSAM – Procena karaktera kandidata
Dve grupe Mastermindovaca su odvojili vreme ove nedelje za svoje redovne sesije.
Detaljnije
30.10.2020.
Redovna okupljanja Mastermajndovaca
Redovna okupljanja učesnika programa Mastermind se nastavljaju.
Detaljnije