Privilege Club

29.10.2020.

POSTANI ČLAN

Homepage akademija: Ekskluzivna ponuda za članove SAM-a

Homepage akademija pripremila je ekskluzivnu ponudu za članove SAM-a. Ponuda važi za digitalnu transformaciju timova - popust od čak 40% (od osnovne cene) za 4 i više licenci online Kursa digitalnog marketinga - professional level. .

Homepage akademija nastala je na iskustvu predavača stečenom kroz rad na realnim i konkretnim projektima. Svaki modul i svaka lekcija donose, kroz praksu proveren, način rada i principe razmišljanja koje je moguće odmah testirati u svom radnom okruženju.

Kurs digitalnog marketinga - Professional level pruža znanja i uvide u mogućnosti digitalne transformacije organizacija, ali i pojedinca. Kurs sadrži ukupno 30 modula i 238 lekcija i sveobuhvatno se bavi digitalnim marketingom. Kroz ovaj kurs dobijate objedinjene lekcije iz online kurseva digitalnog marketinga Executive i Manager level, što vam pruža sveobuhvatan pogled na digital.

Ovaj kurs je namenjen liderima koji žele da svoje liderske veštine i znanja usklade sa digitalnim tokovima i da razumeju šta digitalna transformacija zaista znači, kako da je sprovedu u svojoj organizaciji i kako da usklade način razmišljanja sa digitalom.

Više informacija o ponudi možete dobiti putem maila office@homepageacademy.rs