SAM Junski susret

“Junski susret” je tradicionalno godišnje okupljanje članova Srpske asocijacije menadžera kome pored članova i njihovih gostiju, prisustvuju i druge ugledne zvanice iz Vlade Srbije, državnih institucija, šire poslovne zajednice, zatim predstavnici diplomatskog kora, međunarodnih ekonomskih organizacija i medija. Po svom formatu, Junski susret je namenjen upoznavanju, umrežavanju i poslovnom povezivanju privrednika, članova SAMa i drugih gostiju, a za kompanije predstavlja odličnu priliku za promociju pred velikim brojem značajnih učesnika iz privrednog, diplomatskog, javnog, političkog i medijskog života. Kako izgleda Junski susret, možete pogledati na ovom linku.

POSTANI ČLAN
NAJNOVIJE
15.06.2018.
Tradicionalni XII Junski susret menadžera
Više od 200 menadžera, poslovnih lidera iz Srbije i specijalnih gostiju iz regiona, okupilo se na godišnjem Junskom susretu u Klubu poslanika
Detaljnije
16.06.2017.
Tradicionalni 11. Junski susret menadžera
Tradicionalni Junski susret menadžera SAM-a održan je sinoć u Klubu poslanika uz prisustvo prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije, Ivice Dačića.
Detaljnije
13.06.2016.
Održan 10. jubilarni Junski susret članova SAM-a
U petak 10. juna, u bašti Kluba poslanika u Beogradu, Srpska asocijacija menadžera organizovala je tradicionalni Junski susret menadžera. Ovaj 10. po redu Junski susret okupio je preko 200 najuglednijih menadžera i privrednika, visokih zvanica iz državnih institucija, predstavnika diplomatskog kora, međunarodnih institucija i mnogobrojne medije.
Detaljnije
28.07.2015.
Održan 9. Junski susret članova SAM
U organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM), organizovan je 9. Junski susret članova SAM, u bašti hotela Falkenštajner. Kao i svake godine, ovaj događaj, okupio je najuglednije menadžere i privrednike, visoke zvanice iz državnih institucija, predstavnike diplomatskog kora, međunarodnih institucija i mnogobrojne medije.
Detaljnije
20.06.2014.
Održan 8. Junski susret članova SAM-a
„Srpski menadžeri i u buduće uz ugrožene od poplava“
Detaljnije
24.06.2013.
Junski susret SAM
Tradicionalini Junski susret menadžera, održan je 19. juna u restoranu Kalemegdanska terasa.
Detaljnije
13.06.2012.
Junski susret SAM
Tradicionalini šesti Junski susret menadžera, održan je 20. juna u restoranu Kalemegdanska terasa. Susretu je prisustvovalo preko 200 istaknutih privrednika, članova asocijacije, uvaženih gostiju, predstavnika diplomatskog kora kao i mnogobrojni mediji.
Detaljnije
06.06.2011.
Održan peti tradicionalni Junski susret menadžera SAM
Specijalni gost Srpske asocijacije menadžera na petom tradicionalnom Junskom susretu menadžera je bio gradonačelnik Beograda Dragan Đilas
Detaljnije
31.05.2010.
ODRŽAN TRADICIONALNI JUNSKI SAMIT SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA
U sredu, 9. juna, održan je četvrti Junski Samit Srpske asocijacije menadžera.
Detaljnije
20.10.2009.
Održan 3. tradicionalni Junski susret Srpske asocijacije menadžera
Srpska asocijacija menadžera je za svoje članove i ugledne goste po treći put za redom priredila tradicionalni Junski susret SAMit3 u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.
Detaljnije