Forum menadžera

Forum menadžera

Forum menadžera je format događaja koji nudi platformu za prezentovanje i diskusiju o aktuelnim biznis i društvenim temama, sa ciljem informisanja i podizanja svesti poslovne i druge javnosti.  Ovaj format okuplja vodeće poslovne lidere iz Srbije, kao i lidere iz regiona, koji na zanimljiv i dinamičan način predstavljaju nove trendove u poslovanju pred relevantnom poslovnom publikom, predstavnicima javnih institucija i medija. Najčešće teme Foruma su energetika, nove i distruptivne tehnologije, održivost, kadrovi i AI sa posebnim akcentom na to kako će izgledati poslovanje u budućnosti. Kako izgleda Forum menadžera, možete pogledati na ovom linku.

Forum menadžera - What can AI do for you?


19.04.2024

Humanizacija biznisa kao tema Foruma menadžera


19.10.2023

Tehnologija čini poslovanje pametnijim, a humanizacija čini poslovanje mudrijim.

Forum menadžera - Humanizacija biznisa


04.10.2023

Srpska asocijacija menadžera sa ponosom predstavlja drugi ovogodišnji Forum menadžera, događaj fokusiran na predstavljanje najnovijih trendova u poslovanju i rasvetljavanje onoga što je pred nama.

Forum menadžera - Budućnost poslovanja


06.06.2023

Kako će izgledati poslovanje u budućnosti i šta nam donose tehnologije 21. veka je tema kojom su se danas bavili poslovni lideri na Forumu menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.

Podelimo uspehe i terete - Forum menadžera 2022


19.10.2022

Na Forumu menadžera, poslovni lideri iz Srbije i regiona predstavili su na svoja razmišljanja o najnovijim izazovima.

Forum menadžera - Kako zadržati mlade u Srbiji


28.05.2019

Na koje načine i kroz koje programe se kompanije u Srbiji bore da zadrže i privuku mlade kadrove kao i kakva je strategija države na ovu aktuelnu tematiku, govorilo se na Foruma menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM).