Novosti

Najnovije vesti i događaji

Saznajte najnovije vesti o aktivnostima SAM-a, kao i članovima i njihovim kompanijama. Pronađite savete uspešnih menadžera i biznis lidera na jednom mestu. Upoznajte članove SAM-a u privatnom svetlu - šta vole da rade u slobodno vreme, šta čitaju, gde vole da putuju, koji moto ih vodi kroz život i ostale lepe stvari van domena profesije i struke.

Mihailo Janković novi predsednik SAMa


Srpska asocijacija menadžera održala je XVI izbornu Skupštinu na kojoj je izabrala novog predsednika – Mihaila Jankovića, generalnog direktora MK Grupe.

Treća generacija SAM Akademije je počela sa radom


Prvo predavanje i svečano otvaranje za polaznike treće generacije SAM Akademije, održano je u subotu, 25. marta u hotelu Hyatt.

SAM Open Day - koktel za nove članove


U sredu, 29. marta, održan je SAM Open Day za nove članove koji su se pridružili našem udruženju tokom prošle i ove godine.

Radni doručak sa kompanijom Cisco


U utorak, 4. aprila, održan je Radni doručak sa kompanijom Cisco, u okviru kog je prisutnima predstavljen AppDynamics u prijatnoj atmosferi restorana Prime hotela Crowne Plaza Beograd.

SAM Golden Night


Srpska asocijacija menadžera i Živorad Žile Vasić iz Kadena Properties organizovali su specijalnu večeru za Zlatne ambasadore, prijatelje i partnere SAMa.

SAM Akademija - Business Trends


Na SAM Akademiji odžano predavanje Business Trends u okviru modula Transformation and Change management.

SAM Akademija - Transformation


Na SAM Akademiji odžano predavanje Transformation u okviru modula Transformation and Change management.

SAM Open Day sa Borom Miljanovićem


Slušajući želje članova za boljim upoznavanjem i povezivanjem kako međusobno tako i sa renomiranim, dugogodišnjim članovima SAM-a, ovoga aprila smo pokrenuli unapređeni format SAM OPEN DAY!

Radni doručak sa kompanijom Mozzart


Radni doručak sa kompanijom Mozzart, na temu “Upravljanje ciljevima i organizacija vremena” održan je u utorak, 25. aprila.

Fempower konferencija


Prvo okupljanje polaznika 8. generacije Mentorskog programa


Mentori i mentiji osme generacije Mentorskog programa prisustvovali su prvom okupljanju kako bi dobili neophodne smernice za uspešan prolazak kroz mentorski ciklus.

UNICEF smernice i saveti


SAM Akademija - Change Management


Na SAM Akademiji odžano predavanje Change Management u okviru modula Transformation and Change management.

Veče sa Jelenom Galić


Posle dužeg vremena, SAM je vratio menadžerski “talk show” među članove.

SAM Open Day sa Dragomirom Kostićem


Slušajući želje članova za boljim upoznavanjem i povezivanjem kako međusobno tako i sa renomiranim, dugogodišnjim članovima SAM-a, ovoga aprila smo pokrenuli unapređeni format SAM OPEN DAY!

Presek tržišta rada: Šta kandidati očekuju


Vruća tema stanja na tržištu rada u Srbiji, deficit radne snage u uslovima inflacije i krize u pojedinim segmentima tržišta, kao i očekivanja kandidata predstavio je predstavio je tim Infostuda.

Predstavljamo vam mlade menadžera SAMa - Ana Brzaković


Ana Brzaković je konsultant iz oblasti digitalnog marketinga i komunikacija u PR DIGITAL WAY.

SAM Akademija - Strategic Leadership


Strateško liderstvo na SAM Akademiji

Forum menadžera - Budućnost poslovanja


Kako će izgledati poslovanje u budućnosti i šta nam donose tehnologije 21. veka je tema kojom su se danas bavili poslovni lideri na Forumu menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.