Međunarodna saradnja

Međunarodna saradnja

„Kao deo svojih aktivnosti, SAM uspostavlja bilateralne i multilateralne odnose i saradnju sa sličnim organizacijama u regionu i Evropi, a u cilju unapređenja međunarodne ekonomske saradnje, razmene iskustava i najboljih poslovnih praksi, kao i povezivanja menadžera. SAM je punopravan član evropskog udruženja CEC European Managers (Confederation Europeenne des Cadres) i Asocijacije menadžera jugoistočne Evrope.

Udruženje slovenačkih menadžera u poseti članicama SAM-a


U toku trodnevne posete, Združenje Manager ugostile su kompanije, članice Srpske asocijacije menadžera, A1 Srbija, Mikroelektronika, Strauss Group i Modna kuća Luna.

SUSRET ČLANOVA SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA I FRANCUSKE POSLOVNE DELEGACIJE MEDEF


Srpska asocijacija menadžera ugostila je francusku poslovnu delegaciju MEDEF, u svojim prostorijama, gde je održan sastanak sa ciljem poslovne saradnje I povezivanja između srpskih i francuskih kompanija.

SAM ugostila najveću evropsku organizaciju menadžera CEC


Održana izborna Skupština asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope (AMSEE)


U Zagrebu je održana izborna Skupština Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope (AMSEE), na kojoj je trogodišnji mandat predsednika ove značajne regionalne poslovne organizacije i inicijative poveren dosadašnjem predsedniku Budimiru Raičkoviću.

SAM na redovnom sastanku CEC-a


Predsednica SAM-a, Stanka Pejanović, prisustvovala je redovnom sastanku Evropske konfederacije menadžera (CEC).

Unapređenje saradnje menadžera iz Srbije i Francuske


Sastanak SAM i Asocijacije menadžera JIE


Predstavnici SAMa prisustvovali sastanku Asocijacije menadžera JIE i dodeli nagrada najuspešnijim menadžerima i preduzetnicima Crne Gore

Sastanak Srpske asocijacije menadžera i Združenja Manager Slovenije


Dogovorena bliža saradnja dva udruženja menadžera