SAM Junski susret

SAM Junski susret

“Junski susret” je tradicionalno godišnje okupljanje članova Srpske asocijacije menadžera kome pored članova i njihovih gostiju, prisustvuju i druge ugledne zvanice iz Vlade Srbije, državnih institucija, šire poslovne zajednice, zatim predstavnici diplomatskog kora, međunarodnih ekonomskih organizacija i medija. Po svom formatu, Junski susret je namenjen upoznavanju, umrežavanju i poslovnom povezivanju privrednika, članova SAMa i drugih gostiju, a za kompanije predstavlja odličnu priliku za promociju pred velikim brojem značajnih učesnika iz privrednog, diplomatskog, javnog, političkog i medijskog života. Kako izgleda Junski susret, možete pogledati na ovom linku.

Junski susret menadžera 2023


13.06.2023

ODRŽAN TRADICIONALNI JUNSKI SUSRET SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA

Junski susret 2022


20.06.2022

Srpska asocijacija menadžera i ove godine tradicionalno je organizovala Junski susret menadžera, događaj posebno cenjen i prepoznatljiv u njenom šestnaestogodišnjem radu.

Junski susret 2021 - Kako je dobro videti vas opet


23.06.2021

Tradicionalnim Junskim susretom menadžera u Klubu poslanika, Srpska asocijacija menadžera otpočela je obeležavanjem 15 godina poslovanja.

Trinaesti Junski susret menadžera


14.06.2019

Pokretanje tema od društvenog značaja, unapređenja i jačanja menadžerskih znanja i jačanje saradnje sa evropskim i regionalnim menadžerskim udruženjima obeležile prvih šest meseci SAMa

NAJAVLJUJEMO: Tradicionalni Junski susret


05.06.2019

Junski susret menadžera održaće se 13. juna u Klubu poslanika na Dedinju.

Tradicionalni XII Junski susret menadžera


15.06.2018

Više od 200 menadžera, poslovnih lidera iz Srbije i specijalnih gostiju iz regiona, okupilo se na godišnjem Junskom susretu u Klubu poslanika