20% POPUSTA NA AMSS PAKETE POMOĆI NA PUTU ZA ČLANOVE SAM-A

AMSS, najstarije i najveće udruženje vozača u Srbiji koje broji više od 100.000 članova, za članove SAMa u okviru Priviledge Club-a, omogućio je 20% popusta na kupovinu paketa pomoći na putu.


Datum: 10.Jul.2023


O AMSS paketima

AMSS, pored Osnovnog, vozačima nudi i Super članski i Premium Evropa paket, sa kojima ostvaruju brojne pogodnosti za šlep i pomoć na putu u Srbiji i kontinentalnoj Evropi, kao i Premium Srbija paket, koji pogodnostima koje nudi pokriva teritoriju cele Srbije.

Super članski paket, kao najtraženiji paket za porodični odmor u regionu, pruža pogodnosti za besplatan šlep vozila u slučaju saobraćajne nezgode u Srbiji i Evropi, šlep vozila u kvaru do 140 km u Srbiji, pomoć na putu i šlep do najbližeg servisa u Evropi, uz brojne druge pogodnosti.

Premium Srbija paket, između ostalog, pruža pogodnosti besplatnog šlepa vozila u neograničenoj kilometraži, i u slučaju kvara i u slučaju saobraćajne nezgode na teritoriji cele Srbije.

Premium Evropa paket nudi najviše pogodnosti i neograničenu kilometražu za besplatan šlep i pomoć na putu, kako u Srbiji, tako i u Evropi. To uključuje i šlep vozila u kvaru do Srbije, u slučaju da vaš automobil ne može biti popravljen u roku od 7 dana. 

Dovoljno je da, ukoliko vam zatreba pomoć na putu, pozovete brojeve 1987 (iz Srbije) ili +381 11 333 2100 (iz Evrope) i AMSS ekipe stižu na lokaciju u najkraćem roku.

Dovoljno je da sa svoje email adrese pošaljete zahtev za učlanjenje sa izabranim članskim paketom na mail popust@amss.org.rs, nakon čega dobijate dalje instrukcije.