Alterna international je obezbedila 20% popusta za članove SAM-a za veliki otvoreni trening „Moć poverenja”!

 Biznis događaj namenjen direktorima, menadžerima, preduzetnicima i onima koji žele da ostvaruju pobedničku prednost na konkurentnom tržištu


Datum: 15.Sep.2022Alterna International u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera obezbedila je popust od 20% za veliki otvoreni trening ,,MOĆ POVERENJA''!

Iznos popusta  20%   (210 evra -20% = 168 evra + PDV po učesniku)
Ponuda važi od 16.9.2022.
Ponuda važi do 16.10.2022.

Alterna International doo
Kompanija Alterna International d.o.o., Beograd, kao strateški partner kompanija Brian Tracy Global Ltd i Focal Point Coaching Ltd je nosilac Master licence za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Profesionalni timove kompanije je stručno usavršen za izvođenje i prilagođavanje svih programa uskladu sa najvišim svetskim standardima i lokalnim uslovima poslovanja. 
Odličan izbor poslovnih i ličnih programa obuke kroz koje sertifikovani treneri rade sa klijentima, smatra se ključnim za postavljanje temelja izvrsnosti u ličnom razvoju, liderstvu, postavljanju ciljeva, upravljanju vremenom, stvaranju tima, komunikaciji, treningu prodaje i mnogim drugim strateškim korporativnim i ličnim inicijativama.

Adresa    Jurija Gagarina 28
Telefon    +381 11 4281 402
E-mail    office@alternainternational.net
Websajt    www.alternainternational.net
Kontakt osoba    Biljana Pešić, Milica Vuk

Više o programu i načinu prijave saznajte OVDE

Sponzori