Content Academy-Za članove SAMa posebna povoljnost, dve kotizacije po ceni jedne!

Content Academy je namenjena svima koji žele da ovladaju kreiranjem sadržaja za digitalne kanale, razumeju teorijski (ali i praktično) aktuelne trendove u digitalnim komunikacijama, ovladaju „kreiranjem dobrih priča“ i razumeju zašto se o ovome ovoliko govori.


Datum: 17.Mar.2022



Kroz devet modula polaznici će se družiti sa predavačima iz Velike Britanije, Hrvatske i Srbije. Dobiće znanja i iskustva iz njihovog višegodišnjeg rada. Podeliće alate koji se mogu koristiti u indentifikaciji ciljnih grupa i tipovima sadržaja za svaku. Upoznaće ih sa načinima na koji publika konzumira sadržaj i planiranjem content kalendara. Govorićemo i o odabiru pravih influensera za vaš brend, ali i merenju svih koraka u content ciklusu.

Predavanja, sa izuzetkom jednog, će se održavati uživo u prostorijama Represent Academy od 14.04. do 21.05.2022. subotama i radnim danima (sa pauzom za Uskršnje i Prvomajske praznike). Nakon završetka škole, polaznici dobijaju medjunarodno sertifikovanu diplomu. 

Za članove SAMa nudimo posebnu mogućnost, slanje dva zaposlena po ceni jedne kotizacije.
Informacije i prijave šaljite na prijava@represent.rs. 

O našem programu do sada su rekli:

„Inspirativno za svakog stručnjaka eksternih ili internih komunikacija koji želi da prati trendove. Content is the king nije samo zgodna uzrečica koju ćete koristiti u nekom svom blogu, već primenjivati svakodnevno u praksi preko najrazličitijih kanala komunikacije.“ Maja Vlahović, Internal Communication Manager for CEE region, Molson Coors Beverage Company.

„Pohađanje Content Academy je bilo jako korisno, generalni utisak je da sam zadovoljan. Lično bih voleo da se dalje usavršavam u delu video produkcije, pa shodno tome želim da pohvalim predavača Katarinu Milanović koja je bila super. Za to predavanje bih izdvojio još vremena. Većina predavača je bila na nivou zadatka.“ Saša Đunišijević, Founder, The Whiteboarder

„Svež i zanimljiv koncept, izuzetni predavači, širok spektar tema i njihova praktična primena učinili su Kontent akademiju iskustvom koje toplo preporučujem, što početnicima, što onima koji se već neko vreme bave marketingom i komunikacijama.“ Zlata Lukić, Rukovodilac Službe za marketing i odnose s javnošću, Udruženje banaka Srbije

Sponzori