Deveta Direct Media Akademija od 15.-18. maja - Kako se snovi pretvaraju u realnost

Obezbedite mesto prijavom na www.directmediaacaedmy.com uz early bird popust do 20.aprila. Za članove Srpske asocijacije menadžera obezbedjen je popust od 10% na iznos kotizacija uz promo kod koji možete zatražiti od Izvršne kancelarije.


Datum: 29.Mar.2018


Direct Media Akademija pod nazivom “I have a dream” u maju otvara vrata svim zainteresovanima koji žele da pričaju o strategiji brenda, komunikacijskom planiranju, istraživanju, digitalu, PR-u, društvenim mrežama, trendovima... ukratko, o svemu što čini i što će činiti svet advertajzinga. Inovativno poslovanje i digitalna transformacija biće teme o kojima će pričati specijalni gosti Akademije, svetski eksperti koji su ostavili i dalje ostavljaju trag u svetu komunikacija – u pitanju su Faris Jakob, suosnivač nomadske agencije za strateško i inovacijsko savetovanje Genius/Steals, koja sarađuje sa brendovima, agencijama i startapovima širom sveta, kao i Jonas Kjelberg, jedan od kreatora platforme Skype.

Odgovore na pitanja kuda se zaputio svet advertajzinga i koji su to potezi pred nama u bliskoj budućnosti, donosi prvi modul “Brending i marketinška strategija” brenda koji će voditi Mitja Tuškej, izvršni direktor Direct Media Slovenija. Program je namenjen marketing zaljubljenicima i stručnjacima koji se bave brendingom, a cilj mu je osnaživanje polaznika u njihovim nastojanjima da uhvate novi talas i savladaju trendove u intimnoj komunikaciji između brenda i ciljne grupe.

Kako uspešno preneti poruku, kreirati integrisanu kampanju i podstaći komunikaciju sa ljudima – biće otkriveno na drugom modulu pod nazivom “Komunikacijsko planiranje”. Cilj ovog modula, koji će voditi Marija Matić, Media Planning Director, Direct Media Srbija je da se stavi pod lupu savremena komunikacija i način komuniciranja: od tradicionalnih masovnih medija do hiperindividualizacije i samih ljudi kao medija. Pričaće se o dvosmernoj komunikaciji u fragmentisanom svetu oglašavanja – da li je moguća i ako jeste, koji je metod za uspeh? Ovaj program je namenjen advertajzing profesionalcima i svima onima koji žele da nauče kako i gde da se oglašavaju, kako bi povećali svoje rezultate.

Kako se snovi pretvaraju u realnost? Odgovor na ovo pitanje dobićemo iz prve ruke 18. maja na četvrtom, Festivalskom danu Direct Media Akademije, koji je rezervisan za Farisa Jakoba, marketinškog konsultanta sa ekspertizom u oblasti inovacija, koji je rešio da živi svoj san i Jonasa Kjelberga, koji verovatno nije ni sanjao da će njegov san promeniti svet (tele)komunikacija. Oni će nam doneti priču o “game changer-ima”, putu koji je potrebno prevaliti da bismo inovirali poslovanje i digitalno se transformisali. Doneće nam i odgovore na pitanja zašto su neke kompanije, marketinške agencije i pojedinci danas inovativniji od drugih i kako da učimo od njih i ostvarujemo svoje snove.

Direct Media Akademija je nastala 2012. godine kao interni edukativni program. Vremenom je rasla, razvijala se i otvorila vrata svim zainteresovanim polaznicima. ​Program je kreirao tim vodećih Direct Media stručnjaka, sa ciljem da svoju ekspertizu i sveobuhvatan uvid u marketinške komunikacije, podeli sa kolegama, partnerima, preduzetnicima.

Ovogodišnji slogan Direct Media Akademije posvećen je obeležavanju 50 godina od smrti Martina Lutera Kinga.

Sponzori