Forum menadžera - Budućnost poslovanja

Kako će izgledati poslovanje u budućnosti i šta nam donose tehnologije 21. veka je tema kojom su se danas bavili poslovni lideri na Forumu menadžera u organizaciji Srpske asocijacije menadžera.


Datum: 06.Jun.2023


Kako da prihvatimo i iskoristimo nove tehnologije u novim poslovnim modelima, kako da se odgovorno bavimo pitanjima kadrova, kako sve na naše živote i poslovanje utiču trendovi u energetici, veštačkoj inteligenciji i blockhain-u, zašto je važno razumeti sve aspekte e-mobilnosti, ali i kako da se strateški bavimo pitanjima ESG-ija i imamo ekološki odgovorne i efikasne lance nabavke – sve su to bila pitanja koja su pokrenuta tokom izlaganja vodećih ljudi iz poslovnog sveta.

Kako je bilo na Forumu, možete pogledati na linku

Govoreći o budućnosti poslovanja, kao glavnoj temi Foruma, u uvodnoj reči Mihailo Janković, predsednik SAMa je istakao da je to i prihvatanje budućeg liderstva, jer je pravo liderstvo vanvremenska tema, a lideri vizionari budućnosti.

„Ono što je definitivno drugačije poslednjih godina u poslovnom svetu jeste posvećenost zajednici i ljudima, tako da se i ciljevi kompanija menjaju: sa fokusa samo na profit, sada imamo dominantno usmerenje na 3 P. Briga o planeti, ljudima (people) i profitu postaje imperativ u poslovanju svake organizacije. Zato je i ovogodišnji Forum menadžera SAMa želeo da kroz prizmu ovih ciljeva prikaže neke od trendova koji nas očekuju u budućnosti“, naglasio je Janković.