HUMA KOTOR BAY HOTEL & VILLAS


Datum: 09.Aug.2022


SRPSKA ASOCIJA MENADŽERA VAM PREDSTAVLJA MESTO GDE LEGENDE POSTAJU STVARNOST!

HUMA KOTOR BAY HOTEL & VILLAS

 

Istorijsko naselje Dobrota leži u samom srcu jednog od najlepših zaliva na celom svetu, ušuškana između okomitih planina Crne Gore i predivnog plavog Jadranskog mora. Ovaj mediteranski dragulj je mesto bogate istorije, živopisne mitologije i očaravajućih priča. A od skora je i dom jedanog od najlepših crnogorskih hotela - Huma Kotor bay Hotel & Villas.

Huma, oaza sa pet zvezdica, nudi besprekorni smeštaj, namenjene hedonistima, avanturistima, onima koji traže mir i elegenciju kao i onima koji uzivaju u gastronomiji. Hotel za goste ima na raspolaganju 89 soba i 10 privatnih vila na obali mora, privatnu VIRTU plažu, sa sjajnim plažnim barom i restoranom, fantastičan SHANTI SPA CENTAR, sa jednom od najbolje opremljenih teretana na primorju i predivne restorane MUDRA ART CUISINE i LOLA BRAZA.

Sobe, apartmani i private vile na obali mora, dizajnirani su u mediteranskom stilu, uz sve modern pogodnosti, kako bi ponudili idealan prostor za odmor i opuštanje.

 

Vile na obali mora

Ako maštate o odmoru na obali mora u prelepoj, luksuznoj vili, uz sve pogodnosti hotela – Huma vile su stvorene za vas. Vile nude potpunu privatnost, veliki zajednički prostor i privatnu baštu i po tri prostrane i udobne spavaće sobe, što ih čini savršenim za vece društvo ili porodicu sa decom. Svaki deo vila kreiran je sa ciljem da od prvog minuta osetite sve čari morskog odmora, u prefinjenom ambijentu, sa servisom hotela od pet zvezdica i očaravajućim pogledom na zaliv i obalu mora.

 

Sobe i apartmani

Za one koji više vole klasičan smeštaj, na raspolaganju su sobe i apartmani razlicitih velicina i konfiguracija, koje će vaš odmor pretvoriti u pravo hedonističko iskustvo. Prirodni materijali, udobni kreveti, dizajnerski nameštaj i mnoštvo kreativnih detalja, učiniće da se od prvog trenutka osećate kao kod kuće. Sobe nude raznovrsne opcije pozicije i pogleda, a svaka od opcija će vam omogućiti da se potpuno prepustite prelepim predelima Boke Kotorske.

Prostrani i svetli dvosobni i trosobni apartmani sa pogledom na more smešteni su na najvišem spratu najviše zgrade u kompleksu Huma Hotel & Villas. Dugačke terase omogućavaju uživanje u panoramskom pogledu na more dok se sunčate, opuštate, pijete jutranju kafu ili večernji koktel.

 

DOŽIVITE

MUDRA ART CUISINE

 

Istražite jedinstveni HISTORY OF ART (ISTORIJA UMETNOSTI) jelovnik, dok osećate svež jadranski povetarac na svojoj koži, slušajući nežni šum talasa i uživajući u neverovatnom zalasku sunca u Bokokotorskom zalivu.

U želji da konstantno stvara najbolje moguce fine dining iskutsvo, Mudra Art Cuisine je u partnerstvu sa šefom kuhinje Aleksandrom Kerekešom i izvrsnom poslastičarkom Kristinom Radosavljević kreirala izuzetne i raznovrsne ukuse i nezaboravno gastronomsko iskustvo, koristeći samo najfinije, najsvežije, domaće namirnice.

Jelovnik je podeljen na 8 delova, od kojih svaki predstavlja određeni umetnički pravac, koji je dao inspiraciju za taj određeni segment jela. Primera radi IMPRESIONIZAM je novi naziv za predjela, RENESANSA za inovativne paste i rižota, BAROK za glavna jela, a POSTIMPRESIONIZAM za dezerte.

 

ISKUSTITE

LOLA BRAZA Sushi & Nikkei

Jedinstvenim, nenametljivim, spojem zapanjujućih suprotnosti, Lola Braza približava daleke ukuse kroz svoju ponudu sušija i Nikkei kuhinje.

Nikkei je fuziona kuhinja koja spaja tradicionalne japanske tehnike kuvanja sa bogatim obiljem peruanske hrane i lokalnim sastojcima podneblja na kojem se sprema.

Od visokih planina do otvorenog mora, Crna Gora poput Perua ima raznoliku mješavinu svežih i kvalitetnih namirnica. Lola Braza kroz svoju gastronomsku ponudu istražuje upravo ovu paralelu, kroz tradicionalne tehnike.

Restoran je savršeno uklopljen u okruženje, nudeći gostima izuzetan pogled na zaliv, sa taman dovoljne visine za uzivanje u spoju Jadrana i okolnik okomitih planina. Uz intimnu atmosferu u zatvorenom prostoru restorana i romantičnom terasiom, nudi vam priliku za uživanje u najupečatljivijim ukusima u zalivu.

 

KONTAKT

ADRESA

Dobrota 17585530

Kotor

CRNA GORA

 

TELEFON

+382 32 690 200

 

EMAIL

sales@humahotel.me

reservations@humahotel.me

www.humahotel.me

 

Sponzori