INFLUENTIAL PERSONAL BRANDING- REPRESENT ACADEMY-SPECIJALAN POPUST ZA ČLANOVE SAM-a


Datum: 20.Aug.2021


Građenje ličnog brenda i menadžment uticaja

Pažljivim promatranjem vodećih svetskih lidera i ispitivanjem tržišta shvatili smo da postoji veliko interesovanje i želja za kursom koji usmerava i pomaže liderima i pripadnicima sveta biznisa da se bolje pozicioniraju i izgrade lični brend. Ovaj kurs će polaznicima pomoći da uoče, razumeju i koriste suptilne nagoveštaje i signale okoline sa stanovišta kognitivne psihologije, kako bi ih pretočili u sopstvenu korist. Centralna tema kursa je kako projektovati moć i prestiž, povećavajući tako svoj uticaj prema drugima. Drugi deo kursa razvija se na osnovama ispitivanja o razvijanju ličnog brenda, kako nastupiti na društvenim mrežama i razviti strategiju nastupa na svim kanalima, kako bi se doprlo do što većeg broja ciljane publike i ojačao lični imidž.

Šta učesnik dobija ovim kursom? Funkcionalna i praktična znanja, rad sa mentorima tokom radionica, konsultacije u formi 1 na 1 nakon kursa, međunarodno priznata diploma.

Predavači su Džon Dalton, Krešimir Macan i dr Borislav Miljanović. Predavanja i radionice se izvode uživo 21. i 22. septembra 2021.godine u Beogradu.

Predavanja i radionice su na engleskom i srpskom jeziku, a konsultacije u zavisnosti od odabira mentora. Maksimalan broj učesnika je do deset u grupi.
Cena kursa je 1.350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti, za dvoje i više učesnika iz iste organizacije obezbeđen je popust od 10 odsto.
Za članove SAM-a obezbeđujemo posebnu pogodnost: cena je 1200 EUR po osobi.

Više o predavanju pročitajte OVDE 

 

Adresa    Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd, Srbija
Telefon    +381 63 384 007
E-mail     prijava@represent.rs
Websajt    http://represent.rs/represent-academy/

Represent Academy

Represent Academy edukativna je jedinica Represent System-a koja organizuje veliki broj kurseva, seminara, masterclass-ova, tailor-made treninga, kao i dve sertifikovane škole.  Do sada smo pomogli mnogim našim klijentima da usvoje zlatna pravila za uspešniju komunikaciju i steknu ključna znanja i veštine 21. veka.

Sponzori