Intelisale - Omnichannel platforma za B2B I B2C prodaju: Besplatni DEMO i integracija ukoliko dođe do saradnje do kraja godine

Intelisale želi da članovima SAM-a pruži opciju besplatnog DEMO prikaza sa podacima vaše kompanije, ali i besplatnu integraciju ukoliko dođe do saradnje.


Datum: 22.Apr.2021


Intelisale nudi niz rešenja od kojih možete odabrati onu funkcionalnost koja vam je najpotrebnija, i dodatno, može zajedno sa klijentom razviti nove funkcionalnosti. Uvezuje ne samo prodajne parametre, već i finansijske, logističke, marketinške. Daje sveobuhvatnu ali i veoma jednostavnu sliku i kao pravi partner svojim klijentima - čini donošenje odluka efikasnijim.
Platforma se potpuno jednostavno integriše u bilo koji sistem klijenata, i ono što je važno je da klijenti ne moraju da imaju tehničko znanje, već Intelisale sve radi za klijente. Platforma se povezuje sa ERP platformom klijenata i automatski prenosi sve relevantne izmene nazad u poslovni softver klijenta.
Do kraja ove godine, Intelisale želi da članovima SAM-a pruži opciju besplatnog DEMO prikaza sa podacima vaše kompanije, ali i besplatnu integraciju ukoliko dođe do saradnje.

 

Intelisale pomoću svoje softverske platforme (SaaS) radi na unapređenju B2B i B2C prodaje. Klijentima pruža sve što je potrebno za preoblikovanje prodaje i digitalizaciju poslovanja. Pored osnaživanja, transformisanja i direktnog poboljšanja rezultata prodajnih timova, ovaj alat će uskladiti i cenovnu strategiju, korisničku podršku, operacije, IT, marketing i finansije, i time uticati na rezultate čitave firme.
„All-in-one“ platforma lako obuhvata sve procese u i oko same prodaje. Pruža podršku za terensku i telefonsku prodaju, pametno planiranje ruta, praćenje stanja tržišta, e-commerce, kao i veoma detaljnu analitiku i izveštavanje.

Namenjena je svim kompanijama koji se bave prodajom, pospešivanjem prodaje i distribucijom. Mogu ga koristiti male kompanije ali i velike korporacije sa desetinama hiljada artikala. Koristi se u industrijama: građevina, rudarstvo, automobilska, roba široke potrošnje, duvanska industrija, medicina, zdravstvo, kozmetika.

 

Kontakt osoba

Adresa Bulevar Vojvode Putnika 68g
Telefon 063683047
E-mail contact@intelisale.com
Websajt www.intelisale.com
Kontakt osoba Nemanja Mališić

Ponuda važi od   01.05.2021.
Ponuda važi do   31.12.2021.

Sponzori