Kongres menadžera u Opatiji u organizaciji HUM CROMA


Datum: 14.Jun.2024


Pozivamo Vas da prisustvujete Kongresu menadžera koji će se održati 3-4. oktobra 2024. u hotelu Ambasador u Opatiji na temu:

 

„ Ljudi , tehnologija i budućnost poslovanja“

Kako uspješno odgovoriti na izazove i promjene?

 

Vodeći poslovni lideri sastaće se u Opatiji na Kongesu menadžera u organizaciji HUM CROMA.

 

Potvđeno je učešće i zanimljivih predavača iz inostranstva kao što su Dr Eugene B. Kogan, profesor koji na Harvardu drži predavanja u vezi sa uticajem i moć pregovaranja u leadesrhipu, a ujedno je i savetnik više predsednika uprava međunarodnih kompanija. Takođe i dr Vanja Ljevar, koja je suosnivačica  kompanije Kubik Intelligence, Chief Data Scientist, javni govornik, objavljena autorka i serijska preduzetnica. Ima multidisciplinarnu titulu PhD iz IT i psihologije i specijalizovana je za profiliranje klijenata korišćenjem psiholoških i bihevioralnih teorija primenjenih na velikim podacima kako bi se generisali najbolji uvidi o kupcima.

 

Cilj Kongresa je da se dodatno povežu uspešni manadžeri i preduzetnici iz regiona, da se razgovara o izazovima i promenama s kojim se srećemo u svakodnevnom poslovanju, a posebeno će biti organizovan i panel posvećen poslovanju u regionu.

 

Kao udruženje pojedinaca, a ne kompanija, trudimo se da budemo podrška menadžerima i preduzetnicima kao i spona za njihovo što bolje povezivanje.

 

Stvaramo prilike za razmenu novih ideja, prenos znanja i iskustva, podstičemo kontinuirani profesionalni razvoj i edukaciju menadžera i pozicioniramo se kao lideri u okupljanju menadžera  budućnosti.

 

3. oktobra planirana je cocktail večera s početkom u 20:00 sati, a sledećeg dana, 4. oktobra je radni deo Kongresa koji će trajati od 9:00 do 17:00 sati.


Za članove SAMa, CROMA je omgućila povoljnije kotizacije za Kongres kao i za svoje članove u iznosu od 465 Eura (regularna kotizacija za sve koji nisu članovi Crome iznosi 550 Eura).

 

Na Kongres se možete prijaviti putem online prijave Prijava na Kongres menadžera ljudi, tehnologija i budućnost poslovanja – Croma ili nam poslati zahtev na mail hum.croma@croma.hr