Londonska škola za odnose s javnošću - specijalni popust za članove SAMa

Za članove SAMa obezbeđen je specijalni popust od 15% za učešće na programu Londonske škole za odnose s javnošću koja počinje 16. marta.


Datum: 07.Mar.2019


Za sve članove SAM-a obezbeđen je popust od 15% za prijave koje pristignu do kraja dana u ponedeljak, 11. marta.

LSPR škola počinje 16. marta i traje do 23. aprila 2019. godine, tokom koje će 12 priznatih stručnjaka iz oblasti komunikacija podeliti sa učesnicima svoja iskustva i pružiti im priliku da se i sami oprobaju u rešavanju problema sa kojima se PR svakodnevno susreće. Nakon predavanja učesnici imaju još tri nedelje za završni rad na osnovu kojeg dobijaju diplomu. Diploma LSPR je međunarodno priznata, nosi CPD sertifikat iz Londona i verifikovana je od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Englesko udruženje novinara - NUJ), kao i najvećih svetskih konsultantskih i PR agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick. U Srbiji LSPR je 2006.godine dobio nagradu za unapređenje PR struke, a do sada je u ovde oko 520 ljudi završilo program.

Cena školarine je 1000 EUR plus PDV povodom 15 godina postojanja škole u Srbiji za sve članove SAM-a obezbeđen je popust od 15% na sve prijave koje pristignu do kraja dana u ponedeljak,  11.marta.

Kratak opis škole možete pronaći OVDE.  Detaljne informacije o programu i formular za prijavu.

Predavanja se održavaju u agenciji, Represent Communications, Knez Mihailova 1-3/II.

Više informacija o predavačima i terminima šaljemo u prilogu uz formular za prijavu. Kontakti za prijavu marija.andric@represent.rs i danijela.hadzic@represent.rs

Sponzori