MasterClass sa kompanijom Infostud

Uspešno Održan Masterclass "Crossing HR Borders" sa Cyrielom Kortlevenom.


Datum: 31.May.2024


U prostorijama Srpske asocijacije menadžera, u saradnji sa kompanijom Infostud, održan je ekskluzivni masterclass "Crossing HR Borders" sa specijalnim gostom Cyrielom Kortlevenom. Ovaj događaj okupio je članove SAM-a i partnere koji su imali priliku da čuju inspirativne ideje i alate od jednog od vodećih HR eksperata svetskog ranga. 

Cyriel Kortleven, poznat po svojoj misiji jačanja kreativnog i preduzetničkog načina razmišljanja lidera i profesionalaca suočenih sa promenama, već više od 20 godina inspiriše organizacije kao što su IKEA, NASA i Unilever. Kao jedan od 35 ljudi na svetu sa nagradom Global Speaking Fellows, Cyriel je poznat po svom pragmatičnom pristupu, zbog kojeg je dobio nadimak "Simplifier".

Tokom 90-minutne radionice, učesnici su se upoznali sa procesom i alatima koncepta "prelaska granica". Cyriel je podelio inspirativne primere iz različitih industrija, sporta, vojske i Formule 1, pokazujući kako su druge kompanije i industrije uspešno rešile velike HR izazove. Učesnici su dobili praktične savete i alate za primenu ovog koncepta u svojim organizacijama. 

Radionica je bila interaktivna i puna humora, što je doprinelo pozitivnoj atmosferi. Svi učesnici su na poklon dobili Cyrielovu knjigu, što je dodatno obogatilo ovo jedinstveno iskustvo.

Goste je pozdravila Jelena Bulatović, izvršni direktor SAMa-, a događaj je otvorila Jelena Bajčetić, članica SAM-a i direktor prodaje u Infostudu, koja je poželela dobrodošlicu svim prisutnima. Nakon nje, Cyriel Kortleven je preuzeo reč i vodio nas kroz sat i po vremena inspirativne i interaktivne sesije. 

Srpska asocijacija menadžera zahvaljuje se Cyrielu Kortlevenu na sjajnom predavanju i Infostudu na saradnji. Radujemo se budućim događajima koji će doprineti daljem razvoju naših članova i partnera.

Sponzori