Mind Networking sa Bojanom Stevanovićem

Novi Mind Leader programa za preduzetnike, Mind Networking, bio je Bojan Stevanović, osnivač i generalni direktor kompanije Hauzmajstor.


Datum: 19.Sep.2023


Kako su ljudima vratili veru u majstore, saznali smo iz prve ruke od Bojana Stevanovića.

Bojan Stevanovic je osnivač i generalni direktor kompanije Hauzmajstor, osnovane 2004. godine, nastale sa idejom da bude prvi privatni profesionalni servis za male kućne popravke i prva privatna komunalna služba. 

Danas Hauzmajstor posluje u partnerskom odnosu sa austrijskom kompanijom Rustler koja posluje u 7 zemalja Evrope.

Kompanija Hauzmajstor se bavi održavanjem i upravljanjem velikih poslovnih i stambenih objekata, property i facility management-om, ima oko 170 zaposlenih od toga 25 diplomiranih inžinjera tehničkih struka, a vrednost imovine koju održava je preko 2,5 milijardi evra. 

Bojana je prisutnima predstavila Danijela Rakić, direktorka komunikacija SAMa, nakon čega su prisutni imali prilike da ukratko predstave sebe i kompaniju iz koje dolaze. 

Bojan je ispričao kako se rodila ideja da pokrene svoj biznis i kako Hauzmajstor posluje već gotovo 20 godina. "Oduvek mi je bila želja da otvorim firmu u kojoj bih ja želeo da radim kao zaposleni. Toga sam se uvek držao u životu", rekao je on.

"U životu ne treba težiti da radiš ono što voliš, malo je takvih srećnih. Ključ je zavoleti ono što radiš". 


Sponzori