NLP Institut omogućava popust na NLP Starter za članove SAM i SAMPLE

Prisustvujte dvodnevnom NLP Starter treningu 22. i 23. marta koji će promeniti Vašu percepciju stvarnosti i učiniti Vašu budućnost neodoljivom! Ovo je izvanredna prilika da kreirate život po sopstvenim merilima po receptu vrhunskih profesionalaca koristeći Nauku Ličnog Prosperiteta.


Datum: 28.Feb.2014


NLP Starter je prvi i najvažniji korak i predstavlja osnovu za sve koji žele bliže da upoznaju ovu modernu metodologiju na izuzetno profesionalan način i sa svim njenim prednostima. Dobićete veoma korisne NLP alate pomoću kojih ćete odmah moći da usmerite svoju energiju ka ostvarenju ispunjenijeg života i na taj način pozitivno utičete na sebe i svoje okruženje.

Naučićete:
• Kako mogu NLP skills da se primene za prodaju, marketing, prezentaciju, pregovaranje, leadership,
• Kako da uspostavite odličnu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi,
• Kako da izbrusite svoju komunikacione veštine i postanete vrhunski komunikator,
• Kako da razumete različite stilove razmišljanja,
• Kako koristite snagu i sposobnost vašeg uma i sve resurse koje posedujete,
• Da svesno koristite nesvesne komunikacione procese,
• Da maksimalno izoštrite i optimalno koristite svoju moć zapažanja,
• Kako da postavite ciljeve i da ih pretvorite u svoju realnost.

Kroz ovaj veoma inspirativan dvodnevni trening vodiće Vas prvi NLP Master Trainer & Coach na našim prostorima, vlasnik NLP Instituta i autor bestseller knjige "NLP u svakom uspehu mirođija" - Slavica Squire.

Pozivamo Vas da budete deo fenomenalnog treninga koji će Vaš lični i poslovni uspeh podići na viši nivo. Nakon Startera, imate mogućnost da pohađate internacionalno akreditovan program NLP Business Practitioner: http://www.nlpinstitut.com/edukacije/nlp-business-practitioner/.

NLP Starter se održava na NLP Institutu na Dedinju i povodom osmog rođendana odlučili smo da članovi SAM-a ostvaruju 20% popusta na Starter, dok za mlade članove SAMPLE omogućavamo 50% popusta. Takođe, ukoliko dolazite sa članom porodice ili partnerom, imate 50% popusta na Starter za drugu osobu.

Prijavite se na: office@nlpinstitut.com, ili 011/36 76 591; 064/645 14 00, i rezervišite svoje mesto na vreme!

Sponzori