Nominacije za SAM Godišnju nagradu 2023. su otvorene

Menadžeri Srbije biraju najbolje u 2023. godini!


Datum: 03.Oct.2023


Dok smo na polovini treće decenije 21. veka, budućnost poslovanja izgleda intrigantnija i transformativnija nego ikada ranije. Na vođenje biznisa i poslovanje veoma utiču različiti tehnološki, ekonomski i društveni faktori, a poslednjih godina i brz razvoj veštačke inteligencije. Ipak, ono što daje pečat svemu i što ostaje dominatna kategorija u biznisu jesu ljudi, pogotovo oni koji se nalaze na liderskim pozicijama.

Prestižno priznanje „SAM Godišnja nagrada“, najbolja je potvrda ovih predstavnika u poslovanju.

Dodelom Godišnje nagrade, SAM posebno želi da pošalje pozitivnu poruku privredi, mladima i društvu da postoje izuzetni pojedinci, poslodavci i organizacije koji su svojim ponašanjem, aktivnošću i poslovanjem zaslužili da budu javno istaknuti i da svima služe kao pozitivan primer.

Ovogodišnje nagrade biće dodeljene u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine (do 35 godina), poslodavac godine, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za lični herojski čin, kao i specijalne nagrade žirija.

Nominacije za ovogodišnje visoko priznanje srpske poslovne zajednice „SAM Godišnju nagradu“ su počele i trajaće do 20. oktobra.

Dodela „SAM Godišnje nagrade“ održava se po 12. put, a u žiriju za nagrade biće jedanaest „Menadžera godine“, 11 prethodnih dobitnika ove prestižne titule. Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji u okviru svečanog događaja „SAM GALA“ koji će se održati 11. decembra 2023. godine u Sava Centru.

Pozivamo vas da nominujete sebe i svoje kompanije ili druge izuzetne menadžere, poslodavce, pojedince i inicijative koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu. Nominacije su otvorene do 20.10. i šalju se preko sledećeg linka.

Sponzori