Pogodnosti kompanije Gaković za članove SAM

Gaković doo iz Beograda u saradnji sa Palete doo iz Zagreba, EBRD konsultantom za grafički i web dizajn za područje regiona, predstavlja vam odličnu šansu za izradu novog vizuelnog identiteta vaše kompanije - dizajn i pripreme za štampu zaštitnog znaka, reklamnih materijala, kataloga (štampa ne ulazi u sufinansiranje), dizajn ambalaže i etiketa za proizvode ili novi/redizajnirani web sajt (dizajn, pisanje tekstova, programiranje).


Datum: 21.Jan.2015


Pomoću EBRD programa sufinansiranja preduzetnika možete da ostvarite sufinansiranje do 75% (kod žena preduzetnica moguće čak i do 90%!) ukupnih troškova vaših reklamnih materijala ili sajtova. Maksimalan iznos sufinansiranja iznosi 10.000 EUR.

Uslovi su da je preduzeće do 250 zaposlenih i da posluje više od dve godine, a ako je ženska osoba suvlasnik ili jedan od direktora, preduzeće može da bude i tek osnovano.

Specijalni benefit za članove Srpske asocijacije menadžera je pomoć u prikupljanju i izradi dokumentacije koja se predaje za konkurs (svaku molbu EBRD posebno odobrava) kako bi vam uštedeli ne samo novac, nego i vreme.

Više o Gaković doo i PALETE doo pogledajte na www.gakovic-usluge.com i www.paletedesign.com, a zainteresovani mogu da se jave na darko.gakovic@gakovicdoo.com ili na 063/304 694 i svakako treba da napomenu da se javljaju preko Srpske asocijacije menadžera.

Sponzori