Pridružite nam se na Sinergiji 19! - benefit za članove SAM-a

Kompanija Microsoft Srbija za članove SAM-a obezbedila je dodatne benefite na ovogodišnjoj konferenciji Sinergija 19. Članovi SAM-a moći će da kupe kotizacije za Biznis dan Sinergije po povlašćenim uslovima uz 50% popusta - do 10. oktobra, u ponoć.


Datum: 01.Oct.2019


Prilikom provere detalja o regularnim uslovima na portalu Sinergije – videćete da je omogućen popust kakav ostvaruju jedino kupci kotizacija za oba Tehnička dana.  

Sinergija 19 će se ove godine održati od 16-18. oktobra 2019. godine, u hotelu Crowne Plaza Beograd, pod sloganom Unlock the Future. Novim sadržajima i pristupima konferencija će podsticati veštine kreiranja savremenih integrisanih ekosistema ljudi, podataka, ponašanja i procesa zasnovanih na vrhunskoj tehnologiji - veštine stvaranja vrednosti za klijente i timove.  

Centralne teme ovogodišnje konferencije su veštačka inteligencija, cloud tehnologije i invativno preduzetništvo. Sinergija 19 naglašava potencijal ovdašnje developerske i start-up zajednice na putu od ideje do praktične realizacije digitalnih servisa u poslovanju i javnoj upravi. 

Članovi SAMa mogu se registrovati OVDE samo uz promo kod: SAM – SAMBZDAY 

BiznisDan Sinergija 19 - biće održan 18. oktobra. Obogaćen novim formama i sadržajima, Biznis dan Sinergije 19 i ove godine predstavlja sagovornike iz sveta biznisa, eksperte iz privrednih oblasti, državnih institucija i najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu. Kroz dve centralne panel diskusije nastojaće da uobliče perspektive i podstaknu kreativnost i invativno preduzetništvo u domenu poslovne transformacije – uz otkrivanje potencijala ljudi i najsavremenijih tehnologija: veštačke inteligencije i cloud okruženja. 

Prvi put na Sinergiji demonstriraće se veliki potencijal ovdašnje developerske i start-up zajednice na putu od ideje do praktične realizacije digitalnih servisa u poslovanju. Na Biznis Danu svoje ideje i rešenja predstaviće vam finalisti ekipa učesnica izazova Sinergija Challenge!
 

Sve informacije o Sinergija Challenge možete naći OVDE

Sponzori