Represent Academy Master Class Storytelling – Storyliving- specijalan popust za članove SAM-a


Datum: 11.May.2021


Praksa pričanja priča stara je koliko i čovečanstvo. Dobra priča ne utiče na racionalni deo ljudskog mozga, već na onaj instiktivni, emotivni deo. Deo koji je impulsivniji i jači od racionalnog.

Seminar Storytelling-Storyliving održaće se 27. i 28. maja u organizaciji Represent Academy tima agencije Represent Communications. Miro Antić, CEO M2Communications, i višestruko nagrađivani pisac Miomir Petrović pokazaće vam kako pripovedanje možete koristiti kao instrument za korporativnu komunikaciju i kao osnovu za stvaranje transmedijalne vrednosti. Savladaćete osnovne  postulate pričanja priče, šta je ono što veliliku priču čini takvom i kako odabrati pravu priču. Naučićete kako privući pažnju svoje ciljne grupe u svetu novih i starih medija i razviti marketinške kampanje vođene pričama.

Iznos popusta      Za članove SAM-a omogućen je popust od 10% na cenu, odnosno 15% na dve do pet prijava iz iste organizacije i 20% popusta na više od pet prijava iz iste kompanije.
Ponuda važi od   10. maja
Ponuda važi do   26. maja
 

Kontakt osoba    Marija Andrić, Represent Academy Manager

Adresa    Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd, Srbija
Telefon    +381 63 384 007
E-mail    prijava@represent.rs

Websajt    http://represent.rs/represent-academy/

 

 

Represent Academy

 Represent Academy edukativna je jedinica Represent System-a koja organizuje veliki broj kuseva, seminara, masterclass-ova, tailor-made treninga, kao i dve sertifikovane škole.  Do sada smo pomogli mnogim našim klijentima da usvoje zlatna pravila za uspešniju komunikaciju i steknu ključna znanja i veštine 21. veka.
 

Sponzori