REPRESENT ACADEMY- Specijalan popust za članove SAM-a za predavanje Influential personal branding


Datum: 11.Jun.2021


Građenje ličnog brendinga i menadžment uticaja

Pažljivim promatranjem vodećih svetskih lidera i ispitivanjem tržišta shvatili smo da postoji veliko interesovanje i želja za kursom koji usmerava i pomaže liderima i pripadnicima sveta biznisa da se bolje pozicioniraju i izgrade lični brend. Ovaj kurs će polaznicima pomoći da uoče, razumeju i koriste suptilne nagoveštaje i signale okoline sa stanovišta kognitivne psihologije, kako bi ih pretočili u sopstvenu korist. Centralna tema kursa je kako projektovati moć i prestiž, povećavajući tako svoj uticaj prema drugima. 
Drugi deo kursa razvija se na osnovama ispitivanja o razvijanju ličnog brenda, kako nastupiti na društvenim mrežama i razviti strategiju nastupa na svim kanalima, kako bi se doprlo do što većeg broja ciljane publike i ojačao lični imidž.

Predavači su Džon Dalton, Krešimir Macan i dr Borislav Miljanović. Predavanja i radionice se izvode uživo 23. i 24.juna 2021.godine u Beogradu. 

Predavanja i radionice su na engleskom i srpskom jeziku, a konsultacije u zavisnosti od odabira mentora. Maksimalan broj učesnika je do deset u grupi. 
Cena kursa je 1.350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti, za dvoje i više učesnika iz iste organizacije obezbeđen je popust od 10 odsto. 

Za članove SAM-a obezbeđena je posebna pogodnost: cena je 1200 EUR po osobi.

Više o predavanju pročitajte OVDE

Adresa    Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd, Srbija
Telefon    +381 63 384 007
E-mail     prijava@represent.rs
Websajt    http://represent.rs/represent-academy/

Represent Academy

Represent Academy edukativna je jedinica Represent System-a koja organizuje veliki broj kurseva, seminara, masterclass-ova, tailor-made treninga, kao i dve sertifikovane škole.  Do sada smo pomogli mnogim našim klijentima da usvoje zlatna pravila za uspešniju komunikaciju i steknu ključna znanja i veštine 21. veka.

 

Sponzori